szombat, június 13, 2015

Born Pretty Store BP-L013 nyomdalemez


Mára egy kis nyomdázással készültem nektek. A Born Pretty Store egyik tesztelésre választott nyomdalemezét fogom megmutatni, három manikűrt is készítettem vele. Most vettem csak észre, hogy a kezdőképen fejjel lefelé van a lemez #fáradtblogger, de szerencsére a minták többségénél ez nem zavaró.
A lemez minősége a szokásos, teljesen jól használható. Összesen 21 db minta található rajta, ennek köszönhetően a minták is kisebbek (1,5x1,7 cm), úgyhogy erre vásárlás előtt figyeljetek, mert a hosszú körmű lányoknak tuti nem lesz elég a minta hossza. Az én körmeimre még pont elég, de pl. az első manikűrnél - ahol picit hosszabbak a körmeim - már igencsak ki kellett centizni.
Nagyon változatos mintákat találunk a lemezen, van itt minden a geometrikustól kezdve a cuki mintákig. Nekem főként (a kezdőképen nézve) az első sor tetszik, a második sorból az utolsó 3, illetve a gyémántminták. De gyakorlatilag az összes mintát el tudom magamon képzelni, úgyhogy ezzel most 100%-ban azonosulni tudok.

Na lássuk miket alkottam vele az elmúlt 1 hónapban.


Az első maninál alapként a rosegold színű Orly - Rage lakkot használtam. Erre egy korall színű lakkal szerettem volna nyomdázni, így a Seche - Coralt vettem kézbe, amivel egész jól boldogultam (egyébként az Essence Colour & Go 109 off to miami! is nagyon jól működik világos alapokon). Szerintem nagyon jól passzol a szívecskés, pöttyös és chevron minta, valamiért olyan retrós, vintage érzésem van tőle :)




Az egyik kedvenc mintám a lemezről ez a geometrikus, mozaik szerű minta. Alapként fehér lakkot használtam és erre ragasztottam fel a matricaként elkészített nyomdázást. A körömvégeken nem lett túl precíz, de az összkép nagyon tetszik, igazi nyári manikűr.




A harmadik mani pedig military ihletésű lett. Miután rájöttem, hogy az egyik minta teljesen olyan mint a terepminta, már el is dőlt, hogy mit szeretnék. Hogy ne legyen full rejtőzködő üzemmódban a kezem, a mutató és a kisujjamra egy piszkoszöld lakk került, erre nyomdáztam arannyal chevron mintát, illetve ilyen "varrás" jellegű mintát. Nekem nagyon tetszik ez az összeállítás, ez a kedvencem a három közül :)


Ha kíváncsiak vagytok valamelyik lakk nevére, kérdezzetek nyugodtan, 15-e után válaszolok is mindenkinek (hétfőn nagyon szurkoljatok nekem, mert államvizsgázok ^^).
Ja és egy kis infó a nyomdázás terén, végre rendeltem pár Mundo nyomdalakkot, hétfőn fogom megkapni őket ha minden igaz, úgyhogy ezentúl jobb minőségben fogom tudni elkészíteni a mintákat.

Ha megtetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megrendelni, használjátok a CSBQ10 kódott 10% kedvezményért!


Hogy tetszik a lemez?
Melyik minta tetszik róla a legjobban?

12 megjegyzés:

  1. Megy a drukk hétfőre!!
    Jól kihasználható a lemez, nekem a mozaikos minta tetszik nagyon, alapból a krikszkrakszos mintákat szeretem legjobban (meg a virágosakat, abból is ami elvont:)

    VálaszTörlés
  2. A mozaikos baromi jó lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Drukkolok hétfőre!!! A geomatriás és az első manikűr a 2 kedvencem. *-*

    VálaszTörlés
  4. Sok sikert! :)

    Nekem mind a 3 manikűr tetszik!!!

    VálaszTörlés
  5. Jók lettek, én is drukkolok neked!

    VálaszTörlés
  6. Sok sikert!! ;))
    A geometrikus a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  7. Holnapra egy kalappal! :)
    A második manikűr valami fantasztikus lett, de az első is igazán hangulatos, a terepmintás pedig érdekes lett :)

    VálaszTörlés
  8. Nagy kalappal holnapra! :)
    Mindegyik manikűr szuper, de a második geometrikus a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  9. hű a második maniba beleszerettem. :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szuper mindhárom manikűr, legjobban a 2. tetszik nekem:)

    VálaszTörlés
  11. Mind szuper! a szivecskés a kedvencem. :3

    VálaszTörlés
  12. The stamping plate is so great! i love the little diamonds pattern!
    The manicures you made are beautiful and creative!
    You have a new follower!

    VálaszTörlés