csütörtök, január 08, 2015

Lakkteszt | Models Own - Mystic Mauve


Ez a blogon az első Models Own lakk. Túlzottan nem nyűgözött le ugyanis a kínálat (1-2 szín kivételével), de az egyik kinézett lakk (mai lakktesztünk alanya) akciós, 895 Ft-os áron volt kapható a Naillandnél (már elfogyott a webshopból). Ennyi pénzért hülye lettem volna otthagyni, és már most megsúgom, hogy teljes áron is megvenném.
Első ránézésre teljesen rózsaszín lakknak látszódhat, de ahogyan a neve is sugallja egy mályvás, enyhén lilás árnyalatról van szó, így az én komfortzónámba is belefér, de még mennyire, hiszen metál/fólia finishe van, amit tulajdonképpen bármilyen színben képes vagyok hordani, mert a duo/multikróm finish után a metál/fólia a kedvencem.


Ha árnyékosabb helyen vagyunk, akkor érvényesül a legjobban a fólia finish, szép kontrasztos lesz a végeredmény, mint ahogy az előző képen is látszik. A szabadban (de nem közvetlen napfényben) jobban érvényesülnek a pelyhek, egy kicsit laposabb lesz a végeredmény, de még így is nagyon csini szerintem.


Az ecset a sima, régi fajta, de elég hosszúak a sörték, így könnyű vele lakkozni. 2 rétegben tökéletesen fed, átlagos idő alatt szárad. A képeken fedőlakk nélkül láthatjátok.
Teljesen meg vagyok elégedve a minőséggel, és már 4 másik Models Own lakkot meg is vettem (Nailbox akció keretén belül, instán láthattatok róluk képet - ITT), eléggé le volt fosztva a készlet, de ezek megtetszettek. Majd meglátjuk hogyan teljesítenek.
A Mystic Mauve-ról viszont csak jót tudok mondani. Említettem, hogy sajnos a webshopból már elfogyott...még szerencse, hogy rátok is gondoltam amikor megrendeltem...holnap kukkantsatok be a blogra ;)

Kint a szabadban, közvetlen napfény nélkül.


Vaku.

Vaku.

Árnyékosabb helyen.

Vaku.
Hogy tetszik? Szeretitek a metál/fólia finisht?

8 megjegyzés:

  1. Hűha! Inkább csak díszítésre szeretem használni a metál lakkokat, de mindig kipróbálom őket felkenve is. Ennek viszont gyönyörű színe van, nagyon jól eltalálták az árnyalatot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos is, nagyon szép színe van,és a minősége is teljesen jó, pedig egy picit féltem tőle.

      Törlés
  2. Tetszik :) nagyon jó kis szín!

    VálaszTörlés
  3. Nem is gondoltam hogy ilyen különlegességekre lehet bukkanni a Models Own-nál. Nagyon széép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, van 1-2 nagyon szépséges lakkjuk. Már csak arra várok, hogy feltöltsék a készleteket :D

      Törlés
  4. Igen, megvettem. Az Utopiát már ki is próbáltam egy manikűrben és hát úgy néz ki, hogy nagy méretben is kell, mert már előre látom, hogy az az 5 ml sehová nem lesz elég :D

    VálaszTörlés