csütörtök, január 15, 2015

Born Pretty Store fém dísz + videó


Az unikornisos dísz mellé választottam egy másik fém díszt is tesztelésre a Born Pretty Store-tól. Akkor ígértem nektek videót is ezeknek a vékony fém lemezkéknek a használatáról, úgyhogy a mai bejegyzésben megmutatom élesben is, hogy én hogyan használom ezeket a díszeket.
Nagyon könnyű őket hajlítgatni, ollóval vágni, tehát sokkal kényelmesebben és biztonságosan (értsd: nem akad bele semmibe) lehet őket használni, mint a nagyobb, kiálló, merev fém díszeket. Éppen ezért biztosan fogok még rendelni más mintában is ilyesmit, mert nagyon fel tudja dobni a lakkozást önmagában is, de akár nyomdázással, szegecsekkel párosítva is szuperül mutatnak.


Ma nem bonyolítottam túl a dolgokat, és csak a fém díszeket használtam a szerdán megmutatott Zoya - Cassedy lakkon. Az alábbi videóban láthatjátok az egész folyamatot:


A folyamat azzal kezdődik, hogy a pucér körmökön formára hajlítjuk a lemezeket. Így nem sérül a lakkozás, és teljesen a körömformánkhoz tudjuk igazítani a díszt, és biztosan nem fog elállni  a körömtől. A még száradó lakkba vagy átlátszó lakkba kell belenyomni őket, majd fedőlakkal fixáljuk. Szóval tényleg nagyon egyszerű használni.

A lemezkék egyik fele arany, a másik bronz. A fedőlakk nem oldja az arany felületet. A csomagban 30 db dísz található, mindegyik hibátlanul érkezett.

ITT rendelhetitek meg ha megtetszett, illetve további minták közül is válogathattok.
A CSBQ10 kóddal 10% kedvezményt kaptok a rendelésetek végösszegéből.






Hogy tetszik?
Szoktatok valamilyen fém díszt, szegecset stb. használni?

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ugye? Pedig milyen egyszerű...Nem akartam túldíszíteni, ehhez a lakkhoz valahogy pont elég volt csak a fém dísz. Majd még fogok hozni a díszekkel olyan manikűrt is amiben más is szerepel, de akkor szerintem valamilyen krém lakk lesz az alap.

      Törlés
  2. A videón egyszerűnek látszik a használata, de én biztos sokat bénáznék :) Nagyon megy a lakkozáshoz ez a dísz, különleges lett!
    Á, én nem használok ilyesmit, ennyire nem vagyok kísérletező kedvű, bár lehet, ha megint rászánom magam egy BPS-rendelésre, rendelek valami díszt is, jó áron van minden cuccuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig tényleg egyszerű, egy kis gyakorlással biztos menne neked is! Igen, és érdemes akció keretében lecsapni a dolgokra. Bár sajnos azt veszem észre, hogy a kezdeti árakhoz képest jócskán drágultak a dolgok, de még így is megéri jópár cucc.

      Törlés