kedd, december 09, 2014

Unikornis dísz a Born Pretty Store-tól


A legutóbbi Born Pretty Store-os tesztcsomagba ezeket a cuki unikornis fém díszeket is beválasztottam. Már egy ideje nézegettem ezeket a vékony, lapos lemezkéket, nagyon kíváncsi voltam, hogy hogyan működnek, mennyire hajlékonyak stb.
A hópelyhek és a szarvasos is nagyon tetszett, de aztán poénból ezt az unikornis formájút választottam :)
A 30 db kis állatka a világ legkisebb simítózáras műanyag zacsijában érkezett, rendesen megmosolyogtam :D


A kis lovacskák elég picikék, nem bántam volna, ha nagyobbak lennének, mondjuk dupla ekkorák, de sebaj, mert így is felismerhetőek, és szerencsére tökéletesen vannak kivágva, semmi cafat, vágási hiba vagy amputált unikornis nem volt a csomagban :) A díszek nagyon laposak, így egyáltalán nem állnak el a körömtől, ráadásul nagyon könnyen hajlíthatóak (éppen ezért vigyázva bánjunk velük!!), tehát lakkozás előtt nem árt a pucér körmön meghajlítani őket, hogy felvegyék a köröm domborulatát, így a lakkba beleragasztva egyáltalán nem fognak elállni a körömtől, fedőlakkal fixálva pedig nem akad bele semmibe, nem potyog le.
Szerencsére a fedőlakk nem oldja az arany festéket, csak arra kell figyelni, hogy lakkozás közben az ecsettel "dolgozzuk bele" a lakkot a dísz széleibe, mert különben képes felbuborékosodni (lásd a középső ujjamon lévő dísz :/).


A fém díszek színe arany, a másik oldaluk viszont bronz. Így sajnos csak egy irányba nézhetnek a pacikák. Kár, hogy nem egyforma színű mindkét oldaluk, sokkal kreatívabban fel lehetne úgy használni őket.
Egyébként teljesen meg vagyok velük elégedve, a tesztcsomagba beválogattam egy másik mintát is, aminek a felhelyezéséről valószínűleg videót is fogok készíteni, hamarosan érkezik annak a tesztje is!

Ezt az unikornisos díszt INNEN tudjátok megrendelni, és a CSBQ10 kóddal 10% kedvezményt kaptok a rendelésetekből.




Felhasznált lakkok:

Moyra 254







Hogy tetszik? 

10 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki ez a dísz!
    A manikűr is szép lett :)

    VálaszTörlés
  2. Mesés ez a manikűr, mint mindig. ;) Imádom! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jópofa! Nagyon jó ez az eccarvú :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon mutatós lett ez a manikűr :)

    VálaszTörlés
  5. Hú de baromi jó lett! Az IG képen is egyből kiszúrtam, hogy ez tuti a Moyra kék holo :-) Én a hableányos díszt néztem BPS-en :-) De most ez is felkerült a képzeletbeli kívánságlistámra :-)

    VálaszTörlés
  6. De jó lett, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  7. Örülök, hogy ennyi mindenkinek tetszik :) Látom nem csak én vágyom unikornisokra a körmeimen :D

    VálaszTörlés