kedd, december 02, 2014

FASHION on my NAILS | Mara Hoffman SS 2015


Megint egy divat inspirálta manikűrrel jövök, amit kb. 3-4 hete hordtam. Ha összehasonlítjuk az eredeti képpel, akkor jól látszik, hogy igencsak megváltoztattam a koncepciót, de nem bírtam volna elviselni narancsos, pirosas színeket magamon, ezért a napot arannyal festettem meg, illetve a színes napsugarak is lemaradtak. Sajnos a kék alapra nem tudtam elég vékonyan megrajzolni a fehér mintát, így nem olyan sötét az összkép mint az eredeti ruhán (ami egyébként nem is tetszik különösebben, mármint hordani nem hordanám, viszont a hullámminta nagyon bejön).Ilyen kék/fehér/arany koncepcióban három dolog jut róla eszembe: Görögország, japán porcelán csészék, és ami tulajdonképpen a cél volt: nap+felhők, illetve hold+sötétkék ég.
A kis fehér vonalkáim megint eléggé részegesre sikerültek, legalábbis így közelről nagyon látszanak a hibák, távolabbról azért egységesebb volt a kép.


Hogy tetszik? Szeretitek a kék/fehér/arany kombinációt?

9 megjegyzés:

 1. Nagyon nagyon tetszik! Annyira jó vagy, hogy szabad kézzel ilyeneket tudsz csinálni *_* Csodállak, komolyan :)

  VálaszTörlés
 2. Ajj de gyönyörű! Annyira megragadott! Le nem bírom róla venni a szemem! :D Elárulod milyen lakkokat használtál?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Köszi, örülök, hogy tetszik. Húha...a kék az vagy a Sally Hansen Thinking of Blue vagy pedig egy Rimmel lakk, de mindkettőt a Fragrance Direct honalpról rendeltem jó pénzért, szóval szerintem már sehol máshol nem elérhetőek. Az arany a China Glaze Mingle with Kringle. A fehér pedig akril festék.

   Törlés
 3. Húazanyád, de dögös lett! És hogy mennyire durvákat tudsz festeni, mindig leesik az állam. :)

  VálaszTörlés
 4. Csodaszép lett, nekem Görögország jut eszembe róla! :)
  Csak ámulok, hogy miket alkotsz szabad kézzel!

  VálaszTörlés
 5. Szuper lett! Nekem is görögös. :)

  VálaszTörlés
 6. Nem részeges, természetes :) Csodaszép!

  VálaszTörlés