vasárnap, december 21, 2014

Nail Club | Születésnap


Elérkezett ismét ez a nap, amikor a Nail Club szülinapját ünnepeljük. El sem hiszem, hogy ez számomra már a második amit megünnepelhetek, hogy telik az idő! Ez idő alatt összesen 22 fordulóban vettem részt. Tavaly a kis körmös kuckónkat mutattuk meg, idén ismét készültünk valami különlegesebbel. Ezúttal egymás stílusából inspirálódtunk, kisorsoltuk a párokat, majd mindenki igyekezett valamit a párja stílusából megragadni és megjeleníteni a körmein.
Az én párom Eszti lett, akinek szerintem nagyon letisztult stílusa van, úgy vettem észre, hogy nem szereti a felesleges cicomát. Gyakran láttam nála valamilyen metálos színt, illetve ezeket a nagyobb szögletes szegecseket is többször használta már, ezért ezen az úton indultam el. A szegecseket a gyűrűs és a hüvely ujjaimra ragasztottam fel, a többi körmömre színátmenetet készítettem. A középső ujjamon sikerült valahogy egy horpadást is belekomponálni a nail artba :S


Nem nagyon használtam még vöröset ezüsttel, de meglepően jól mutat, és ezentúl nem csak a megszokott arannyal fogom párosítani.
A manikűrhöz a Rose Nail 113 és a NYX Girs - Woman lakkok kerültek felhasználásra.




Hogy tetszik? 


13 megjegyzés: