csütörtök, december 25, 2014

Karácsonyi nail art | Black & White


A mai napra egy kicsit rendhagyó színválasztással készültem amit Lindsey (Wondrously Polished) egyik téli manikűrje ihletett. Kis karácsonyfa gömböket készítettem akril festékkel, amiknek a közepébe hópelyheket festettem. A középső ujjamra szerettem volna feliratot festeni, de sikerült elrontani, nem lett valami szép. Úgyhogy azt hiszem abban mind egyetértünk, hogy a mai manikűr sztárjai a kis hópelyhes gömbök, azokra, ami azt illeti büszke is vagyok :P
 Első körben nem akartam semmi mással díszíteni, de aztán megakadt a szemem a Flormar holo glitteres fedőlakkján és felcsillant az agyamban az ötlet, hogy átfestem a gömböket vele. Féltem, hogy talán elrontom vele, hogy túl sok lesz, de végül nagyon örülök, így sikerült egy kis színt és csillogást csempészni a nail artba :)


Ha fény érte a manikűrt akkor csodás színekben pompáztak a gömbök, viszont fény nélkül is nagyon mutatós volt szerintem, olyan hatása volt, mintha havazna a gömbökben :)

Remélem mindenkinek kellemesen telik az idei karácsony, továbbra is békés ünnepeket kívánok mindenkinek! Holnap is nézzetek be ha kíváncsiak vagytok az utolsó karis manikűrre :)






6 megjegyzés: