szerda, december 17, 2014

Első téli manikűr az idén: Jégcsap


Mostanában sajnos a vizsgák miatt nem nagyon volt időm egy rendes, odaülősebb nail arthoz (egészen péntek estig nem lenne időm), de tegnap este nem bírtam magammal és 11-kor nekiláttam egy télies hangulatú manikűrnek. A téma nem volt még tiszta az elején, hópelyhet vagy valami jeges dolgot szerettem volna, végül jégcsapokat festettem, mert ilyennel még úgysem próbálkoztam sose.



Egy darabig gondolkodtam, hogy mi legyen az alapszín, végül úgy voltam vele, hogy miért ne legyen valami ütősebb, ezért a Moyra kék holo lakkját választottam és erre festettem meg a jégcsapokat akril festékekkel és kék körömlakkal.
Szerintem nagyon mutatós lett, és ezzel a holografikus alappal pedig igazán különleges.
Nagyon jólesett valami tartalmasabbat alkotnom, már alig várom a péntek estét, hogy végre lelkifurdalás nélkül is festegessem a körmöm :D Januárban visszatérek a kihívásokhoz is, már azok is nagyon hiányoznak.






Hogy tetszik? Télen szoktatok valamilyen tematikus (hópehely, hóember stb.) nail artot készíteni magatoknak, vagy épp készíttetni valakivel?

11 megjegyzés:

  1. Néha kell egy kis lazítás is. Gyönyörű lett a manikűr!

    VálaszTörlés
  2. Elképesztő lett, gratula! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik. Sajnos én az ilyen nail artokhoz totál béna vagyok. :/

    VálaszTörlés
  4. Hűha, nagyon realisztikus lett. :)

    VálaszTörlés
  5. Hát ez nagyon jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  6. Tematikus manit nem igazán szoktam, mert alapvetően jól megvagyok a lakkpárosításokkal, viszont most, hogy elkapott a nyomdaláz, jelenleg éppen hópelyhes manikűr van a körmeimen :-)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm lányok a sok-sok kommentet! Örülök, hogy nektek is tetszik ez a jeges mani :)

    VálaszTörlés