szerda, november 12, 2014

FASHION On My NAILS Baroque Flowers tutorial


Emlékeztek még, hogy szeptemberben bevezettem egy új sorozatot aminek a keretén belül olyan manikűröket készítek amiket fashion témájú képek ihletnek? EZ volt az a bejegyzés, és azóta nem nagyon volt előre mozdulás egyéb elfoglaltság miatt, de végre elkészült a második ilyen manikűr, amihez szintén mellékeltem egy tutorialt, hátha valakinek hasznára válik majd.
A mai nail artot a lenti kép ihlette. Nagyon megtetszett a fiú pulcsiján lévő virágminta (ami engem a barokk virág festményekre emlékeztet). A pálmaleveleket és egyéb körítést lehagytam, csak a fekete keret és a virágok érdekeltek. Szerintem elég mutatós lett, mondjuk elfogult vagyok a virágmintákkal :) Annyira nem is vészes elkészíteni mint amennyire bonyolultnak látszik, a bejegyzés alján megtaláljátok a fotó tutorialt egy kis leírással együtt.

Figyelem! A mai nap folyamán valamikor az esti órákban karbantartási munkákat fogok végezni a blogon, úgyhogy ne lepődjetek meg ha nem lesz elérhető a blog. Próbálok sietni vele. :)









Törthefér alapra pontozóval kijelöltem a fekete minta határait/csúcspontjait, majd kialakítottam a mintát. A pontok csak segítségként szolgálnak, de úgy is elkészíthetjük a mintát, hogy a fekete lakk saját ecsetével egy plusz jelet festünk és abból alakítjuk ki a végső mintát. Ha megszáradt a fekete, akkor fehérrel nem árt előfesteni a rózsamintát, így a színek élénkek lesznek. Nem kell tökéletességre törekedni, látjátok ti is, hogy milyen kriksz-krakszos az egész, a lényeg, hogy pár kiálló rész is legyen a leveleknek. Ez után jöhet a színnel való kitöltés, én 3 színű rózsát festettem, sárgát, sötét rózsaszínt és sötét bordót. A rózsáknál a lényeg, hogy egy alapszínre kell felvinni még 1-2, harmonizáló színt egy vékony ecsettel. Erről számtalan tutorial készült, anno én is csináltam egyet. Ne felejtsük ki a leveleket sem, amit szintén érdemes 2 színnel készíteni. Befejezésként arany lakkal és pontozóval alakítottam ki a szegélyt.


Hogy tetszik?

8 megjegyzés:

  1. Csuda klassz lett! És jók a lépésről lépésre fotók is! Kész öröm, hogy volt hozzá türelmed végig kattintani.. :))

    VálaszTörlés
  2. Azta! Ez nagyon szuper mani lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Lolli: Köszi! Áh, nem olyan nagy munka. Amíg száradnak az egyes rétegek addig bőven van idő kattintgatni :)
    Niki Strawberrykiss: Köszike!
    Karolina Nagy: :) Köszi, örülök, hogy tetszik!

    VálaszTörlés
  4. hát ez... omg *-* csodaszép... nekem nem akarsz ilyet csinálni??? ;) :D

    VálaszTörlés
  5. Csodálatos lett, mint mindig :)

    VálaszTörlés
  6. Fantasztikus, és ugyan hiszek neked, hogy nem bonyolult, még a step by step fotókkal is annak tűnik nekem :D

    VálaszTörlés