péntek, november 07, 2014

Fancy Fireplace



Furi címválasztás, tudom, de nekem erről a manikűrről egy cirádás kovácsoltvas szikrafogó mögött pattogó tűz jutott az eszembe. Talán már mindenki tudja rólam, hogy a pelyhes lakkok szerelmese vagyok. Ez, és a pár hete tartó Dance Legend láz juttatta eszembe, hogy hoppá, nekem van egy csodaszép DL pelyhes lakkom, amit már nagyon régen használtam. Mindezekhez társult még, hogy mostanában sötétkék lakkokat kívánok a körmeimre, illetve a BPS-os nyomdalemezzel történő nyomdázgatás is elevenen élt az emlékezetemben. Hát így született meg a mai manikűr, és mondanom sem kell, de IMÁDOM!



Nagyon őszi, nagyon pelyhes, nagyon csicsás gyönyörűséges :) Mivel a Dance Legend Lollypop alapja rózsaszín jelly, ezért a kék lakkot (ami egyébként a Sally Hansen - Thinking of Blue) kicsit lilássá színezi. A szemkápráztató "tüzes" színjátékot a kisebb-nagyobb, narancs-piros színben pompázó pelyhek szolgáltatják. Élőben egyébként inkább pirosak a pelyhek, így képeken viszont a sárga-narancs a jellemző. Nyomdázni a China Glaze - Passion lakkjával nyomdáztam. A minta pedig a Pet'la Plate Wishes II nyomdalemezről van (ITT láthattok a lemezről általam készített képet).
Nem lett hibátlan a minta, még van mit fejlődnöm nyomdázás terén, de nekem így is nagyon tetszik, sőt! Mást nem is nagyon tudok írni, egyenlőre még a mani hatása alatt vagyok :D Az biztos, hogy ezt a kék+DL pelyhes kombót sokat fogom még használni, mert ez az eddigi legszebb, amit pelyhes lakkból ki tudtam hozni.
Záró gondolatként még annyit, hogy nagyon remélem, hogy a Nailland a Dance Legend pelyhes kollekciójával (Candy Flakes) is bővíteni fogja idővel a (még egyenlőre nem is létező :D) kínálatot. Ha így lesz, akkor az elsőkként fogom feladni a rendelésem az egész kollekcióra :)









Kinek tetszik? :)

12 megjegyzés:

  1. Gyönyörűségesen csodaszép! Épp ma gondolkoztam rajta, hogy valamikor fel kellene kennem lila alapra az Essence One Night In Vegas pelyhesét, szóval most még jobban meghoztad a kedvem hozzá! :)

    VálaszTörlés
  2. Elképesztően gyönyörű! :)) Az alap, a nyomdázás! Tüzes barokk! :))

    VálaszTörlés
  3. Szép a lakk is, a nyomdázás is. Vicces, hogy pont tegnap akartam a Wishes-el nyomdázni, ezt a mintát, de kb negyedszeri próbálkozásra sem ment (pedig szokott, de vannak ilyen napok)
    szerintem ma újra próbálkozom :)

    VálaszTörlés
  4. Már instán is elájultam tőle, de ennyi kép láttán...meseszép!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, ezt már Instán is írtam. :)

    VálaszTörlés
  6. Sosem jöttem volna rá, hogy készült ez a szín :) Nagyon szép!! Egyáltalán nem sok, a közelkép nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés
  7. És tényleg olyan, mintha a kovácsoltvas kandalló mögül kipattognának a lángok, fantasztikus :) Az a Dance Legend lakk, jaj *.*

    VálaszTörlés