péntek, augusztus 01, 2014

Sally Hansen - Pumice & BPS Glitter Mix


A mai bejegyzésben két termékről is írok tesztet, az egyik egy Sally Hansen körömlakk, a másik pedig egy glitter mix a Born Pretty Store-tól. A lakkot egyébként a Fragrance Direct-ről rendeltem de már nem elérhető, nem tudom, hogy DM-ben, egyéb boltokban megtalálható-e még ez az árnyalat (gyanítom, hogy nem).


Egy piszkos szürke lakkról van szó, zöld alaptónussal. Nagyon szeretem az ilyen színeket, alapnak kiválóak, no meg persze önmagukban is isteniek :) Egész jól megvagyok a Sally Hansen lakkokkal, eleinte furák voltak, mert kicsit nekem "vizes" a formulájuk, de általában 2 közepesen vastag réteg elég szokott lenni. Jelen esetben is 2 réteget használtam, a száradása átlagos.




Szerintem nagyon jó alapként szolgált a Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott glitterhez. 


Mivel a glitter mixben vannak nagyon világos, már-már fehér (nagyon halvány szürke, enyhén ezüstös, de textúráját tekintve matt) elemek is, ezért a fehér alaptól tartózkodtam. Ellenben a szürkék, sárgák, kékek, zöldek nagyon jól passzolhatnak hozzá, csak arra kell ügyelni, hogy az alaplakk színe ne egyezzen meg egyik glitter színével sem. A glitterek mindegyike matt (félmatt?), aminek én kifejezetten örülök. Kisebb-nagyobb hexagon és négyzet alakú glitterek alkotják a mixet, ami a a 3-mas számot kapta, de egyébként a tégely alján nevet is feltüntettek, ami a találó Ocean Mix. A glitterek némelyike enyhén átlátszó. 



Egyedül a borsos ára és az a tény, hogy a tégely csak félig van tele, szomorít el, egyébként minden rendben van vele, a körömlakk nem oldja a színét. Én az ilyen glittereket a majdnem száraz körömlakkba szoktam nyomkodni, alul lesz róla videó is, hogy hogyan használtam.

A glittert ITT tudjátok megrendelni.






Halvány almazölddel (Moyra Pastel Shades 601) és világos kékkel (Rimmel - Peppermint) is nagyon tetszik, de akár egy  khaki (Golden Rose Rich Color 112) vagy egy sárga (NYC - Lexington Yellow) lakk is jó alap lehet.



A videót HD-ben nézzétek! :)


Nézzetek szét a nail art részlegen,mindig van valami újdonság :)
A CSBQ10 kóddal 10% kedvezményt kaptok a rendelésetek végösszegéből :)


9 megjegyzés:

  1. a glitteres változat nagyon szép!!!!!
    no persze sárga alaplakkon sem lehanyagolható :)

    VálaszTörlés
  2. De fura színe van ennek a lakknak :) én zöldesnek látom és glitterek nélkül jobban is tetszik, de ez ízlés kérdése. Mindig kíváncsi voltam, hogy kerül a lakkra a glitter, ecsettel vagy rá kell szórni? Na, most már tudom :)

    VálaszTörlés
  3. Mdollas Nails: Igen, a sárgán is nagyon szép :)
    Audrey80: Írtam is, hogy a lakk zöld alaptónussal rendelkezik, de azért határozottan szürke :) Leírom mellé mindig, hogy a valóságban milyen, mert ugye monitor függő ki mit lát...A glitterek meg...több módja is van a felhelyezésüknek, attól függ milyen hatást szeretnénk elérni. Az apró glittereket célszerű szórni, de az ilyen nagyobb részecskéset én mindig ujjal nyomogatom fel, így jobban lehet koordinálni, hogy melyik glitter hova kerüljön. Láttam, hogy valaki ecsettel csinálja, szerintem az csak felesleges macera. De ha azt akarom, hogy az egész körmöm full glitter legyen, akkor egyszerűen a nedves lakkos körmöm belenyomom a tégelybe, leütögetem a felesleget és kész is :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a lakk, és a glitterrel felturbózott verzió is :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem bármilyen színen szépen mutatnak ezek a glitterek! :)

    VálaszTörlés
  6. szép ez a Sally Hansen lakk és a glitterek nagyon feldobják:)
    a többi lakkon is jól mutatnak:)

    VálaszTörlés
  7. szépséges, nagyon jól mutat ezeken a színeken. :)

    VálaszTörlés