vasárnap, augusztus 31, 2014

Nail Club | Kék


Mai témánk a kék. Nagyon szeretem ezt a színt, az egészen világostól a nagyon sötétig, bármilyen finishben szívesen hordom. Így a naptári nyár utolsó napjára végre sikerült elkészíteni egy olyan manikűrt amit már tavaly nyár óta tervezek megvalósítani, és ha nincs ez a mai kék téma akkor megint tolódik egy évvel :D A matrózos, sailor manikűrről van szó. Még sohasem csináltam ilyet, de már tényleg nagyon régóta szeretnék. Eredetileg pirosat is szerettem volna egy ilyen maniba, de így kizárólag kék színeket alkalmaztam illetve egy kis aranyat.


Arany díszítőszalagot, szegecseket és 3D horgonyt hívtam segítségül, hogy még matrózosabb legyen, illetve hullámokat és egy kormány kereket festettem fehér akril festék és arany körömlakkok felhasználásával. A hullámok kicsit zebra mintára emlékeztetnek, de hátha egy ilyen környezetben mindenkinek a hullámzó tenger képe ugrik be elsőnek és nem pedig egy génmódosított kék zebráé :D Reméljük a legjobbakat :D


A horgonyt körömragasztóval ragasztottam fel, és bár mindenbe beleakadt, mégsem volt annyira kényelmetlen a viselete mint azt gondoltam és szabályosan le kellett feszíteni, annyira tartotta a ragasztó.




Felhasznált lakkok:

Sally Hansen - Ivory Skull
Rimmel - My Denim
piCture pOlish - Instinct

A PP Instinct lakkot nagyon ajánlom mindenkinek akik félnek kék lakkot használni, mert a nagy többség megfogja a bőrt/körmöt. A PP Instinct NEM! Lesz róla majd teszt, de gondoltam már most megemlítem.


Szeretitek a tengerészes körmöket?


15 megjegyzés:

  1. Elismerésem....szerintem a legjobb mani ebben a körben. :)

    VálaszTörlés
  2. Én máris imádom a hullámosat, nem állatos, de állati jó! Szabad inspirálódni? :))

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett *-* valóban a legszebb ebben a körben!

    VálaszTörlés
  4. Wooow, ez valami mese! Ez tetszik a legjobban ebben a körben, tökéletes. :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűséges!! *-* A horgony is, egyszerűen csodás lett ez a manikűr!

    VálaszTörlés
  6. Szuper! Nagyon különleges, szép, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  7. Ismét profi munka, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  8. Nemcsak a legszebb, de a legkreatívabb manikűr is lett! :)

    VálaszTörlés
  9. imádom ezt a manikűrt, nagyon csodás lett :)

    VálaszTörlés
  10. Köszi lányok! Nagyon örülök, hogy tetszik nektek a manikűr! :) Köszönöm a sok-sok kommentet! Nagyon jól esik amikor ennyien írtok! :)

    VálaszTörlés