péntek, augusztus 15, 2014

Lakkteszt | KBShimmer - Belle Of The Mall



Az első KBShimmer lakkot láthatjátok a blogon :) Nagyon örülök, hogy sikerült beszereznem, mert sajnos eddig mindig out of stock volt amikor néztem a Harlow & Co. webshopnál. Igazából nem is tudom miért tetszik ennyire hiszen eléggé rózsaszín :D Talán a sok szép glitter teszi, vagy mert csodás málna jelly.
Ha érdekelnek a szállítási díjak a Harlow & Co.-nál, akkor ITT kiszámoltam őket.



Sajnos nagyon nehéz volt színhű képeket készítenem róla, egy részem úgy érzi nem is sikerült 100%-ban, úgyhogy a szokásos verbális jellemzést is mellékelem (plusz a képeknél fel lesz tüntetve, ha színhűnek érzem):
Engem leginkább a félig érett málnára emlékeztet a színe. Amikor még inkább rózsaszín mintsem málnapiros, nem mondanám korallosnak sem, mert határozottan rózsaszín, de mégis van benne valami csavar...áhh..nehéz ügy :D Ebben a málna zselében úszkálnak a kisebb-nagyobb méretű holografikus hexagon glitterek. Az egyetlen problémám a kinézetével, hogy (majd láthatjátok a közeli képeken) a glitterek felülete karcos. Először azt hittem, hogy a fedőlakk húzta el a "színt", holografikus réteget róla, de miután tüzetesebben megvizsgáltam az üveget is, akkor láttam, hogy a glitterek bizony már az üvegben is karcosak. Ezután vettem elő a netet és kerestem közeli swatchokat és ott is karcosak voltak :( Nem értem miért nem lehet normális glittert beletenni...Na mindegy, ez tényleg olyasmi amit csak közelről lát az ember (de akkor is...).


Elég híg volt az állaga, ezért kicsit halászni kellett a nagyobb glitterekért, majd pár használat után ha sűrűbbé válik a lakk akkor már ez sem lesz probléma. Két vastagabb réteget használtam, nem kockáztattam a 3 átlagos réteget, mert lehet a glitterek miatt úgy vastag lett volna. Félmattra szárad, ezért kell rá fedőlakk.
Az ecsete lapított, nem túl széles (lesz róla kép). Szeretem.
A száradási ideje nem a leggyorsabb (gondolom a sok glitter miatt, a glitterek alatt lassabban szárad a lakk), gyorsabbra számítottam, de egy kis Seche Vite megoldja a problémát.
A végeredmény nagyon tetszik, olyan mint valami málnakoktél...zselé...vagy mi :D





Színhű kép!


Színhű kép!



Színhű kép!


Hogy tetszik? Szeretitek az ilyen jelly-glitter lakkokat?

9 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik :) és a színe tényleg a málnára emlékeztet :3

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlenül szép lakk, mintha málnalekvárba kevertek volna glittereket :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű
    Nekem is megvan, én is nagyon szeretem, de csak fedőlakkal! :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lakk, kár a glitterekért. Külön jó, hogy nem kell alá alap.

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép ez a lakk :))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép! Hol epres hol málnás beütéssel. :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a kommenteket, örülök, hogy nektek is tetszik a lakk :)

    VálaszTörlés