szerda, augusztus 20, 2014

Born Pretty Store half pearls


A gyöngyöket a Born Pretty Store-tól választhattam tesztelésre!
Rögtön megtetszettek ezek a kis finom színek bár nem vagyok az a tipikus "cukiságra" hajlamos egyén, de ezekben a gyöngyökben látom a fantáziát (amit ez a bejegyzés nem feltétlenül tükröz :D :D). Na lássuk mit tudnak!



Erőteljesebb és finomabb színek is megtalálhatóak a tárcsában, így akár egy szép kis gradient effektust is létrehozhatunk, mint ami a gyűrűs ujjamon van. Eredetileg csak a gradientben lettek volna felhasználva a gyöngyök, a többi körmöm maradt volna rózsaszín az ezüst nyomdával, de a végén nem tudtam leállni és ez az őrült manikűr született :D


Nagyon egyszerű használni őket, csak bele kell nyomkodni a friss lakkba. Mivel a gyöngyökre kent fedőlakk elveszi a gyöngyök fényét, ezért fedőlakkot nem ajánlok rá, illetve tovább a helyükön maradnak ha egy kis körömragasztóval rögzítjük őket a körömlakk helyett.
Meg kell említenem, hogy egyes gyöngyök összeragadva hullanak ki a kis rekeszükből, de könnyen szét lehet őket választani úgy, hogy ne sérüljenek meg.
Szerintem egész tisztességes adag gyöngyöt kapunk, én legalábbis elleszek velük egy darabig. Ha szépen szedjük le őket akkor még újra is hasznosíthatók egy másik manikűrben.


Ez a manikűr hozzám képest eléggé cukimukira sikeredett :D de néha ilyen is kell, na :D
A rózsaszín alaplakkról egyenlőre nem nyilatkozom, holnap lesz róla tesz ;)
A nyomdázáshoz EZT a lemezt használtam, illetve az OPI - Push and Shove lakkot.








10% kedvezményt kaphattok a vásárlásotok végösszegéből ha a következő kódot használjátok:


Szeretitek az ilyen cukimuki díszeket? :D

7 megjegyzés:

  1. én is vettem ilyen gyöngyöket. nagyon szkeptikus vagyok,néha tetszik néha nem( talán a mérete zava kicsit).most rajtad tetszik,nagyon szép lett a manikűr.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki! Kissé cukorkás, de ez pont ettől szép :D

    VálaszTörlés
  3. szinte azt mondtam, h hurráááá, megint egy manikűr, amit egyrészt nem tudnék a nevedhez társítani, másrészt pedig nekem olyan kis "gagyi". és persze nem lefitymálóan mondom ezt, mert én magam pl. sosem tudnék egy ötöd ilyen "szépet" se összehozni, illetve sejtem, h mennyi idő volt és a végeredmény is egyben van, csak én ezeket a fajta gyöngyöket nem kedvelem, így nem tudom a kész alkotást se kedvelni.

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon durva, sosem láttam még ennyi gyöngyöt a körmökön :D Jó lett, szerintem nem cuki, inkább meghökkentő :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok! :D Hát ez most ilyenre sikerült :D néha ki kell lépni a komfortzónánkból :D

    VálaszTörlés
  6. Gyűrűs ujj a kedvenc. :3 Én is pont most rendeltem meg őket.

    VálaszTörlés