vasárnap, július 20, 2014

Nail Club | Beach


Mai témánk így a nyár közepén mi más is lehetne, mint a tengerpart (ezt már a mai inspirációs bejegyzés is sejtetni engedte :P). Volt szerencsém már többször is tengerparton nyaralni, volt ami családi nyaralás volt (Spanyolország), de kétszer gimnáziumi szervezésű kiránduláson is részt vettem Horvátországban és Velencében. Sajnos ezek már elég régen történtek, de a mai napig élnek bennem az emlékek, a sós víz ize, a leégett fejbőr :D, a hullámok morajlása és a kagyló gyűjtögetések. Ha tehetném minden nyaramat tengerpart mellett tölteném, ha egyszer nyerek a lottón minden kontinensen lesz egy tengerparti bungalóm :D Na de addig be kell érnem a körmeimre festett tengerparttal :)
A beach téma kapcsán a következők ugrottak be először: tenger, homok, színes bikini és napszemüveg.


A hullámzó tengerhez először fehér-kék átmenetet készítettem, majd a water spotted technikát alkalmaztam. A napszemüvegek kicsit bénácskára sikerültek, plusz a multikróm hatás is jobban érvényesül élőben, de a lényeg, hogy először fekete akril festékkel megrajzoltam a formáját, majd a multikróm lakkal ráfestettem a lencsét, végül arany homok lakkal körbe festettem a napszemcsit, mintha csak hanyagul a homokba lennének dobva. A színes pálmaleveles körömhöz először a fekete alapot készítettem el, száradás után fehérrel megfestettem a leveleket, majd a négy levelet négy különböző színell átfestettem. Azért is szeretek akrilt használni, mert nagyon pigmentáltak, így feketére is lehet velük dolgozni fehér alap nélkül is, de most szerettem volna, ha néhol van egy kis fehér is, így olyan nemtörődöm hatása van :)

Érdekelne titeket egy akril festék teszt? Mert szívesen megosztanám a tapasztalataimat, tippjeimet, bár valószínűleg nem mondanék semmi újat (mondjuk nem tudom, mert nem néztem után a témának még a neten, hogy milyen tesztek vannak).




Ezen a képen elég jól látszik a multikróm: arany, bronzos vörös és kékes zöld, de a lila és a rózsaszín is gyakori vendég :)




Felhasznált lakkok:

L.A. Gilr - Sands Of Time, Moyra 03, Aden 64, Rimmel 825 Sky High, Sally Hansen - Ivory Skull, Dance Legend - Sulley, Cutex - Night Run



Szeretitek a tengerpartot/vízpartot?


15 megjegyzés:

  1. Uramisten, én ebbe a kreációba szerelmes vagyok *.* Ez a water spotted technika szuper, pláne az átmenetes körmökkel, tökéletes hullámzó víz hatást kelt. A napszemüvegek is szuperek lettek és a pálmafák is, csak gratulálni tudok :)

    VálaszTörlés
  2. Behalok a napszemüveg lencsén! :D A középső körmöd habzó tajtéka pedig nagyon élethű!

    VálaszTörlés
  3. Mindig el tudsz kápráztatni! :D

    VálaszTörlés
  4. AAAAAAA, nagyon jó :) A középső körmöd lett a legszuperebb szerintem, bár a homokba dobott napszemcsik is tetszenek :D

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom ,hogy miért is lepődök meg mindig amiért ilyen szép :D Meseszép, pontos és tökéletes munka :)

    http://misssziszi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. A mutatóujjad a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  7. Mindegyik nagyon tetszik, nem is tudnék választani. :) Ja, és engem érdekelne egy akril festék "how to".

    VálaszTörlés
  8. Tejóég, nagyon jó!! Ötletes és profi munka szokás szerint.

    VálaszTörlés
  9. Megaera: :) köszi, örülök, hogy ennyire tetszik :) Nekem is az egyik kedvenc manikűrömmé vált :)
    Karolina Nagy: :D köszi szépen, egyébként többen is írtátok, hogy a középső ujjamon lett jó a hullámzó víz, de szerintem meg inkább a kisujjamon...na mindegy,lehet csak velem van a gond :D
    Manna: Köszi!
    Zsozsó Sakklakk: :D Köszi :D
    Panni: :) Ennek örülök, próbálok minél többet agyalni egy-egy témán és valami különlegessel előrukkolni, ha már kihívás...:)
    Nóra Korán: :) köszi, örülök, hogy tetszik :)
    You You: :) köszike!
    Liza Magyar: Köszi szépen!
    Miss Sziszi: :) köszönöm! Bár koránt sem tökéletes, a napszemcsik kicsit bénácskák lettek, de lehet csak én vagyok túl maximalista :D
    M.: :)
    Judit: :) örülök, hogy tetszenek! Rendben, akkor összeszedem a gondolataimat és hamarosan jövök egy akrilos bejegyzéssel :)
    Audrey80: :) köszönöm!

    VálaszTörlés
  10. Szuper lett! :) Én imádom a tengerpartot! :)

    VálaszTörlés