kedd, július 29, 2014

Pastel Geometric


Pár hete posztoltam instagramra egy tervezgetős KÉPET, ez a mai manikűr pedig az egyik megvalósított terv. Közelről eléggé látszik, hogy remegős, egyenetlen lett a vonalak többsége, de távolabbról ez már nem olyan feltűnő. Egyébként nagyon friss a mani, tegnap este készítettem, így még most is ez a minta van a körmeimen :) Először 3 féle nude lakkot akartam használni, de végül egy kicsit "színesebbre" alkottam. Így egy enyhén zöld tónusú szürke, egy halvány lila és egy meleg púderrózsaszín került fel a körmeimre. A fekete mintát akril festékkel festettem meg.Nagyon megtetszett ez a minta és szerintem a színek is nagyon passzolnak egymáshoz. Kicsit bánom, hogy nem figyeltem oda jobban a minta rajzolásakor, sokkal szebb is lehetne. Eléggé elszoktam a geometrikus alakzatoktól, mostanában inkább virágokat és egyéb természeti formákat festegettem ahol talán nem annyira fontos a vonalak minősége. Lehet nem ártana újra belevetnem magam az egyenes vonalak világába mert úgy érzem nagyon nem megy :D
A kedvencem egyébként a mutató és a középső ujjam. 

Felhasznált lakkok:

Sally Hansen - Ion
Maybelline - Lilac Charm


Hogy tetszik?

9 megjegyzés:

 1. Ó de Isteni! Te aztán Tucc! :D Gyönyörűséges.
  Előbb megfestetted, a lakkos színeket, és utána festetted rá az akrilt?
  Lehet hosszabb hegyű ecset jó lenne, azzal lendületesebbek lennének a vonalak. Bár nem tudom milyennel csináltad... ? :))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik, igazán szuper manikűrök kerülnek ki a kezed alól (és a kezedre) :D

  VálaszTörlés
 3. De csodaszép, aprólékos és igényes, nem értem, miért szólod le a munkádat.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon kifinomult ezekkel a pasztell színekkel és csodaszép a minta! Mindig elkápráztatnak a munkáid!

  VálaszTörlés
 5. Mdollas Nails: Kösziiii! :)
  Manna: Köszi szépen!
  Lolli: Köszönöm! :) Igen, először a lakkokat kentem fel, aztán jött rá az akril. Sajnos hosszú sörtés ecsettel nem tudok dolgozni, próbáltam már azzal is, de a pici körmeimre nem tudok vele dolgozni, még egyenes vonalat csak-csak, de ilyen íveset nem. Gyakorolni kell, ennyi az egész, régebben jobban ment :D Plusz néha túl vizes volt az akril és emiatt szaggatott lett a vonal miután a víz összébb húzta a mintát.
  FranCiiska: :) Oh, köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)
  Audrey80: Köszi. Hát tudod, én jobban meglátom benne a hibát, ráadásul azt is tudom, hogy menne ez jobban is :)
  Karolina: :) Köszi!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik, csodás lett! Egyszer tuti ki fogom próbálni! :)

  VálaszTörlés
 7. Azta, ez csodaszép, a színek nagyon jól harmonizálnak :) A vonalak miatt pedig ne bánkódj, senki sem 5 cm-ről nézegeti a körmeid :)

  VálaszTörlés