vasárnap, július 13, 2014

Júliusi kihívás | Eper


Mint ahogy a legtöbb bejegyzésnek, a mainak is van egy kis története amit most szépen elmesélek :D Tegnap éjszaka beidőzítettem ma reggel 9-re az inspirációs bejegyzést, ahol írtam, hogy a mai nap bejegyzés dömping lesz, eredményhirdetéssel, epres manikűrrel. Az epres manikűrre EZ volt az eredeti koncepcióm, annyi különbséggel, hogy a mélyedésekbe arany színű kaviár gyöngyöket tettem volna. Aztán reggel (11 óra :D) amikor felébredtem láttam, hogy Timi is hasonló módon gondolkodott :D (egyébként ez nem az első, hogy egy rugóra jár az agyunk :D), már-már ott tartottam, hogy lefújom a mai témát (is), de aztán találtam egy olyan inspirációs képet ITT, ami végül megfogott és alkotásra ösztönzött :)



Az eperturmixos részhez a Moyra fehér Sea Salt lakkját és a Jollie France 37-es (apró piros glitteres) lakkját használtam. A betűket/epret vékony ecsettel és a Rimmel Red Obsession lakkal festettem meg, majd egy kis Seche Coral-t is használtam az eper belsejében. A Starwberry szöveg Straw része nem nagyon akart kiférni :D A "w" már nagyon a körmöm szélén van :D A magokat a NYC Lexington Yellow lakkal és a legapróbb fejű pontozóval ügyeskedtem fel, nem szabályos pontokat készítettem,hanem kicsit vízcsepp formájúra húztam el őket. A zöld levelekhez a Sally Hansen Grass Slipper lakkot és az Eveline miniMax 782-es körömlakkot alkalmaztam. Fehér alapnak a Sally Hansen Ivory Skull került fel.

5 órakor kihirdetem a nyereményjáték nyertesét, figyeljétek a blogot! ;)





Hogy tetszik?


16 megjegyzés:

  1. Eperturmix :) Nagyon jó az elgondolás, a fehér alap is tetszik meg a rajz is :) Azért a másikra is kíváncsi lettem volna, más köröm, más megvalósítás, mégha ugyanaz is kicsit...

    VálaszTörlés
  2. Szuperjó lett, mint mindig! Annyira ötletes manikűröket készítesz. :D

    VálaszTörlés
  3. Eszméletlen jó ez az ötlet, az eperturmixos hatás is abszolút átjött számomra, és hogy milyen aprólékosan tudsz dolgozni a lakkokkal az valami hihetetlen :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon aranyos és ötletes manikűr, profin elkészítve! :-)

    VálaszTörlés
  5. Na igen, a részletesség az lenyűgöző!! :) Szép munka! :)

    VálaszTörlés
  6. Mostanra sikerült visszaolvasnom a blogodat és szinte minden egyes munkád nagyon tetszett, ezért így összefoglalóan szeretném kifejezni, hogy hú és wow és gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  7. hogy lehet ilyen szép valami?! te jó ég..túl csodás :D

    VálaszTörlés
  8. Áá ez sokkal jobb, mint amit eredetileg akartál. Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik! :) Az eperturmix, a fehér alap és a felirat az eperszívvel... *.*

    VálaszTörlés
  10. Köszi lányok a sok kommentet! Nagyon aranyosak vagytok! :)

    VálaszTörlés
  11. Örülök, hogy nem hagytad ki. :D Nagyon cuki lett a végeredmény. :3

    VálaszTörlés