péntek, május 30, 2014

Májusi körömkihívás | Rózsa


Na szép vagyok, nagyba jelentkeztem a kihívásra, aztán a margarétáson kívül egyiket sem sikerült teljesíteni :D Na nem baj, az utolsót mindenféleképpen meg akartam csinálni, hiszen a rózsa volt a téma és azt semmiképpen sem hagyhattam ki. Pár hete volt egy rózsás manikűr az inspirációs képek között, ezt vettem alapul az elkészítésekor, de kicsit variáltam rajta, úgy, hogy ne foglalja el az egész körömfelületet, hanem a fennmaradó részt tüskés indák töltsék ki.


Nem tudatosan, de elég matyósra sikeredett :D Ettől függetlenül tetszik, és bár a képeken annyira nem látszik (nem voltak túl jók a fények a krómhoz, a legutolsó, napfénynél készített képen látszik egy kicsi belőle), de az ezüst indák és alsó szirmok az OPI Push And Shove-val készültek, így szép krómos csillogás tette különlegesebbé a manikűrt.
Mindenképpen tervben van egy ugyanolyan, teljes körmöt betöltő rózsa elkészítése mint ami az inspirációs manikűr volt, de talán nem 10, hanem csak 2-2 körmön, mert nagyon tetszik ez a minta. Több helyen is láttam már, nem tudom ki az eredeti ötletgazda, ha valaki tudja akkor szóljon :)





Felhasznált lakkok:
Seche - Coral (Dzsízösz azok a képek :D :D)
Rimmel - Cocktail Passion
Jollie France 23
Moyra 03




Sajnálom, hogy csak ilyen kevés témát tudtam elkészíteni a kihívásból, megígérem júniusban tevékenyebb leszek ilyen fronton :)

Hogy tetszik? 


8 megjegyzés:

  1. Ez hihetetlenül szép!! Matyós?? Gondolkoztam is, hogy van anyámnak valami hasonló mintájú cserépedénye, pont hasonló színekkel, de meg nem mondom milyen stílusban :)
    Régen tetszett ennyire manikűr, a színek, a minta, csodálatos!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, örülök, hogy ezt a fordulót meg tudtad alkotni, mert kár lett volna ebből kimaradnunk. Ismét csodát alkottál :-)

    VálaszTörlés
  3. Ejha! Ez valami álomszép! :)

    VálaszTörlés
  4. ismét csak csodás lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, mind minden manikűröd. :D

    VálaszTörlés
  6. Ismét gyönyörű és alig várom a teljes körmös verziót! Kíváncsi vagyok, ott milyen színekkel fogsz dolgozni! :)

    VálaszTörlés
  7. Audrey80: Nekünk kis terítő van itthon hasonló :D Én sem tudom pontosan melyik népviseletben van ez a fajta rózsaminta...:S csak rávágtam, hogy matyó, általában ami népi minta arra azt mondom, hogy matyó :D De lehet kalocsai, passz :D Köszi, örülök, hogy tetszik :)
    Elíz: Köszi!
    djkaty: Én is örülök, hogy sikerült alkotni valamit az utolsó körre :)
    Ági: Köszike! :)
    zizitim: :9 köszi!
    You You: :D kösziiiii
    pampuska: :D köszi. én is kíváncsi leszek miket fogok használni :D Majd próbálom nem túl eszementre venni :D

    VálaszTörlés