szerda, május 21, 2014

Lakkteszt | Rimmel - Sea Green


Egy nagyon szép, de annál megfoghatatlanabb színű lakkot hoztam. Kicsit sötét nekem nyárra, de holnap majd mutatok vele nail artot ami viszont igencsak nyáriasra sikerült. Azért írtam, hogy megfoghatatlan színű, mert fényviszonytól függően hol dzsungel zöldnek (nem tudom hivatalosan van-e ilyen elnevezés - valószínűleg nincs- de nekem a dzsungel jutott róla eszembe :D :D) vagy tealnek, tehát kékesebb zöldnek látom.
Nagyon tetszik ez az árnyalat, ősszel sokat fogom vele kipingálni a körmöm :) 



Két rétegben fed, szép fényesre szárad, száradási ideje jobb az átlagnál, de azért csodára ne számítsatok, egyedül azt nem szeretem benne, hogy megfogja a körmöm és a bőröm, de ez sajnos a hasonló színű lakkoknál gyakran előfordul.
Az ecsete az a széles, lapított ecset amit sokan nem szeretnek, én viszont elvagyok vele, egyedül a kisujjamnak nagy egy picit, a többi körmömön viszont jól működik.




Hogy tetszik?


5 megjegyzés:

  1. Hát sehogy :) Várom a mintát :)
    Nekem is van olyan zöldem, ami annyira nem jön be (minek vettem?), próbáltam feldobni kis fehérrel, sárgával, úgy elmegy. Az előző zöld nekem sokkal jobban tetszik. De hát ízlésekről ugye nem lehet vitatkozni :)

    VálaszTörlés
  2. gyönyörű, ősszel remek darab lesz, az biztos! :)

    VálaszTörlés
  3. Imádom ezeket a zöldeket. :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a lakk is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. Audrey80: :D hihi, ezen jót nevettem. Hát nem tetszhet mindenkinek minden :D Örülök az ilyen kommenteknek is, mert sokan inkább nem is írnak semmit ha nem tetszik nekik valami.
    dyna: :) ugye, tuti őszi darab.
    Timi: Én is :) Mondjuk én szinte a zöld összes árnyalatáért oda vagyok :D
    Elíz: :) Szerintem is.

    VálaszTörlés