szombat, május 24, 2014

Lakkteszt | Rimmel - Man Overboard


Ma is egy sötétebb lakk következik, egy szimpla sötét szürke, amire már rég óta fájt a fogam. Szeretem a szürkét, nagyon jól ki lehet használni ha az ember kicsit használja a fantáziáját, könnyen díszíthető. De önmagában is imádom, főleg ősszel/télen hordok hasonló szürkés, piszkos színeket.


A lakk 2 rétegben fed, átlagosan szárad és ilyen szép fényesre mint amit a képeken láttok. Lemosáskor nem fogta meg a körmöm/bőröm, ezért teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. A színében fényviszonytól függően egy kis barnás alaptónust vélek felfedezni, de tényleg csak minimálisat.




Természetesen ezt is megmutatom díszítve is, de ez majd átcsúszik jövő hétre.
Jövő hétre egyébként tervezek egy kis ékszer DIY-t is, naaaagyon rég volt már ilyen, remélem örülni fogtok neki. Szép kis nyári nyakláncban gondolkodom "ezüsttel" és neonnal. :)


Hogy tetszik a lakk?
Szeretitek a szürkét?

6 megjegyzés:

  1. Én nem szeretem a szürkét, csak a kosztümömhöz, vagy díszítéshez szoktam használni, de nem vagyok oda érte így önmagába :)

    VálaszTörlés
  2. uncsi, h nekem ez is tetszik és szeretem a szürkét?! :)
    minden lakkozásod olyan gyönyörű fényes, meglepődtem, h ez fedőlakk nélkül ilyen pompás! ^^

    VálaszTörlés
  3. Nincs szürke lakkom, önmagában nem is tetszik, de díszítve biztos látványos lesz, minden szín megy hozzá!

    VálaszTörlés
  4. Zsozsó Sakklakk: Én is csak ősszel veszem elő teljes körmön, addig csak díszítgetek vele.
    dyna: :D dehogy uncsi, ez csak azt mutatja, hogy sokban megegyezik az ízlésünk :) Talán azért ilyen fényesek, mert használok alaplakkot, illetve zselé van a körmeimen, ami szintén egyenletesebb felszínt biztosít :)
    Audrey80: Igen, nagyon látványos tud lenni, bár csak szegecsekkel díszítettem, de nagyon feldobta, a héten majd megmutatom a blogon.
    Elíz: Egyetértünk :)

    VálaszTörlés