csütörtök, május 01, 2014

Lakkteszt | Lovely Ibiza Nr1 & St. Tropez Nr1


Hát én teljesen kész vagyok a Lovely új kollekciójától. Szinte az összes kellene, de azért próbáltam az ésszerűség határán belül maradni (de szerintem a zöld és talán rózsaszín Rio is jön majd haza holnap). Szerencsére nekem eddig nem volt gondom a "limited edition" mizériával, ha Debrecenben már elfogyott akkor nagy valószínűséggel otthon, Tiszafüreden még lesz pár darab (így jártam a fehér Snow Dusttal is). Az Ibizák mondjuk nagyon le voltak fosztva itthon is, csak ez az 1 darab sárga volt, de szerencsémre pont ezt néztem ki magamnak. A többiből szinte teljes volt az állvány.
Úgy döntöttem, hogy mind a két színt egyszerre tesztelem, még amikor van egy csöppnyi esély, hogy nincs teljes üresség a boltokban, hátha valakinek csak most tetszik meg valamelyik szín.

Először jöjjön az Ibiza Nr1.


Nagyon megtetszett a színe, mostanában imádok mindent ami lime vagy hideg tónusú sárga és persze ott van pluszban a homok textúra...egyedül a hátoldalán található felirat szomorított el, még ha engem nem is érint személy szerint. Mivel nekem egy vékony zselé réteg van a körmömön ezért én bátran merem használni, de normális körmökkel lehet nem tenném. Valószínűleg a neon színanyag lehet a hibás, legalábbis én csak erre tudok gondolni, Ti tudtok esetleg róla valamit? No mindegy, sajnálom, hogy sokan ezért nem vehetik meg a lakkot :(



A lakk állaga hasonló az eddigi homoklakkjaikhoz, ebben nincs glitter, csak egy sima homoklakk ezüstös szemcsékkel. Sajnos nem csillognak annyira ezek az ezüst szemcsék amennyire szeretném, és a homok hatás sem túl meggyőző, legalábbis én szeretem ha "karcosabb" a felülete. A száradási idő a szokásos. Két rétegben fedett. Ja és megemlítem, hogy nem fogta be a bőröm lemosáskor. Érdekessége, hogy neon, de mintha nem lenne annyira konkréten neon, amolyan pasztell neonnak mondanám, nekem nagyon tetszik. Csak úgy világít, pláne barnább bőrön.
Összességében egész jó, bár csilloghatna jobban és lehetne "homokosabb", de a színe nagyon tetszik, és nyáron sokat fogok ebben villogni :)




A mai második versenyző a St. Tropez Nr1


Nagyon féltem tőle amikor megvettem (nem kerestem még róla swatchot), hogy majd csíkozódni fog, túl gyöngyházas vagy túl világos, semmitmondó színe lesz. Hát olyannyira tévedtem, hogy a két lakk közül magasan ő nyert. A színét én menta zöldnek látom, csodás selyemfénye van, de kicsit sem mamókás-gyöngyházas. Csíkozódni is csak egy minimálisat csíkozódott, szóval minden félelmem alaptalannak bizonyult. :) Talán mondanom sem kell, hogy az idei tavasz nekem a mentáról szólt, és most még egy darabig folytatódni fog az őrület. Bevallom már a kék színű St. Tropez is piszkálja a fantáziámat, de valószínűleg ezen felül tudok kerekedni. 



A lakk elég folyós, vigyázni kell, hogy az ecset nyeléről is leszedjük a festéket, nehogy utána meginduljon a Niagara és elöntse az egész körömágyat. Most 3 réteget láttok a körmeimen, de csak azért,mert az első réteget iszonyat vékonyan vittem fel. Így kellett a 3 réteg, de ha két, közepesen vastag réteget használtok akkor szerintem úgy is jó lesz. Nagyon tetszik, hogy selyemfényű, még nem volt ilyen lakkom a fent említett félelmek miatt. Már nyomdáztam is rá ma és hát csodaszépen mutat, ha érdekel Titeket majd hozhatok róla bejegyzést.
Szóval imádom, és annyira örülök, hogy van színe, ráadásul minden kétséget kizáróan menta, még ha a némelyik képen kicsit kékesnek is látszik.





Hogy tetszenek?
Sikerült valamelyikre lecsapni a Lovely újdonságok közül?
Ja és mindenkinek jó majálisozást! :)

16 megjegyzés:

  1. Mindkettő nagyon jól áll neked!

    VálaszTörlés
  2. az Ibizát nyugodtan megvehetik a természetes körömmel rendelkező lányok is. én a napokban teszteltem, olvastam, h elvileg egy olyan anyag van még benne, amit már betiltottak, szóval szerintem a felirattal ezen tudtak segíteni. semmi baja nem lett a körmeimnek, úgyhogy nyugodtan lehet ezt is használni :D

    VálaszTörlés
  3. Tehát akkor holnap St. Tropez-vadászatra megyek, és pont. A neon homokok Eleninek hála mindhárman nálam vannak, mert nekem is van géllakk a körmömön, és már alig várom, hogy nyáron ezekben virítsak :-)

    VálaszTörlés
  4. Tegnap vettem meg a kék St. Tropezt és a zöld Rio-t. Az Ibiza lakkok is nagyon szépek, de én sosem tudnám őket kihasználni, valahogy túl sok már nekem :) Viszont neked mindkettő jól áll :)

    VálaszTörlés
  5. Pont ma írtam a St. Tropez rózsaszín társáról. Ha most megkérdezne valaki,hogy egy A-Englandot szeretnék, vagy egy szép árnyalatú St. Tropez lakkot, akkor az utóbbira szavaznék...:) Imádom!

    VálaszTörlés
  6. az ibiza veszett jól néz ki, a moyra neonsárgája kissé zöldes beütésű sajnos, így ez sokkal jobban tetszik. de én nem fogom megvenni a ráírt figyelmeztetés miatt. (egyébként a pigmentek a hibása k benne elvileg)

    VálaszTörlés
  7. Hű, mindkettőt szeretném beszerezni :)

    VálaszTörlés
  8. Hát azért elgondolkodtató, hogy mit rakhattak a lakkba, hogy csak műkörömre lehet kenni :D Bár talán onnan könnyebb lemosni..tavalyi nyári kiadás homoklakkjai gyönyörűek, de a lemosásukba bele tudnék halni :/

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörűek..*.* Nem is tudom eldönteni, hogy melyik tetszik jobban! : )

    VálaszTörlés
  10. Állat a sárga nagyon! A másik meg nagyon szép, finom! :)

    VálaszTörlés
  11. nálam a st tropez kollekció mindent vitt, még egy minisorozatot is szenteltem neki a blogon :)

    VálaszTörlés
  12. Ugye milyen szépek? :)
    Lilla: Hát nem tudom, nyilván nem egy használattól lesz baja a körmödnek, hanem gondolom beszívódik az a betiltott anyag és esetleg évek múlva rákot okoz vagy ilyesmi (nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha valamit betiltottak akkor azt nem hiába tették :S).
    Lora: Na akkor jól gondoltam, hogy a neon színanyag :/ Hát igen, azzal vigyázni is kell sajnos.Ha neon színű ruhát veszünk azt is alaposan ki kell mosni első használat előtt :S

    VálaszTörlés
  13. A St Tropez tetszik jobban, illetve ezek közül a másik 2 is nagyon tetszik :) Meg a Rio közül a zöldes és a pinkes :) Én a zöldes Rio-t és a kék St Tropez-t vettem meg, de szeretnék mér párat :)

    VálaszTörlés
  14. Én a korallt vettem meg, és én is bíztam benne, hogy jobban látszódnak az ezüst szemcsék. :/ De azért így is tetszik. :)

    VálaszTörlés