csütörtök, május 22, 2014

Call Of The Jungle


A tegnapi Rimmel - Sea Green lakkra került egy kis fehér minta, de aztán itt nem álltam meg, mert egy kis színnel is feldobtam :)

Mint ahogy említettem a tegnapi bejegyzésben is, a lakkról nekem a dzsungel jut eszembe, ezért innen merítettem az ihletet is. Először nem ilyen levél mintára gondoltam, de aztán rátaláltam EZEKRE a levelekre, és végül innen használtam fel párat a díszítésre. 


Mivel úgy gondoltam elbírna egy kis színt is, ezért nekiestem a neonsárga Moyra 65-tel, a barack színű Rimmel - Apricot Punch-csal és a babakék Rimmel - Peppermint-tel és kiszíneztem a mintát. A gyűrűs ujjamon lévőt utálom, nem nagyon volt ötletem hogyan kéne megoldani, és a végeredmény ezt tükrözi is, de nem búslakodom, mert a mutató ujjam viszont imádom, és a többivel is meg vagyok elégedve :)

Szerintem igazi trópusi hangulatot idéztem meg ezzel a manikűrrel, a dzsungel és a színes ruhák, virágfüzérek jelennek meg előttem ha ránézek a körmeimre. 



Bár tegnap nagyon azon az állásponton voltam, hogy ez kifejezetten őszi lakk, viszont most javítanom kell ezen a megállapításon, mert egy ilyen vibráló díszítéssel igenis lehet belőle nyári manikűr is.
Egyébként nagyon tetszenek a trópusi mintás manik, ananászos, papagájos, koktélos stb. díszítéssel, úgyhogy nem kizárt, hogy fogok még ebben a témakörben alkotni idén nyáron :)


Hogy tetszik?
Ti szeretitek a trópusi hangulatú körmöket?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, tényleg eléggé feldobják a színek, bár önmagában is nagyon bejön (rajtad). :)

    VálaszTörlés
  2. Fú, nagyon jó lett. Nekem fehéren is tetszik, de így színesen még vidámabb. :) Az én kedvencem a kisujjad.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, csodás lett! :) És szívesen látom majd a további trópusi manikat is, mert nekem is bejön ez a téma :)

    VálaszTörlés
  4. imádnivaló ez a trópusi hangulat! ^^

    VálaszTörlés
  5. nagyon tetszik, imádom az ilyen nyári hangulatú trópusi manikűröket :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi lányok a kommenteket! Örülök, hogy tetszik nektek :)

    VálaszTörlés