kedd, április 08, 2014

Lakkteszt | Revlon - Beach


Szépen sorban hozom a Fragrance Directes rendelésem szerzeményeit nektek, bár még jócskán van mit bemutatni, nem is tudom mikor érek a végére. Ma egy Revlon lakkot hoztam. A sárgás-zöldes árnyalatával szerintem azok közé a színek közé tartozik amit vagy szeretnek vagy utálnak az emberek. Talán nem meglepetés, de én imádom az ilyen színeket, egyik kedvencem a China Glaze Electris Pineapple ami nagyon hasonló ehhez, csak az krém finish.
A névválasztást nem nagyon értem, a lakkról nem nagyon jut eszembe a strand, tengerpart :D
A lakk egyébként nem merül ki annyiban, hogy csodás színe van, hanem illatos is. Még sosem volt illatosított körömlakkom, sok mindennel meg lehet venni kilóra, de ezzel nem, úgyhogy eddig kihagytam a mindenféle illatú lakkokat. De nem is nagyon nyerte el a tetszésemet, elég púderes, nagymamás "illata" van, amit nagyon nem szeretek. Az illat egyébként a lakk száradása után jön elő és én még másnap is eléggé éreztem rajta. De legalább így nem emelgettem sokat a kezem az arcom felé :D



Két vastagabb vagy 3 vékonyabb rétegben fed tökéletesen, viszonylag gyorsan szárad de nem valami fényes. Ez betudható annak is, hogy enyhén gyöngyházas a finishe, de tudjátok az a szép gyöngyház, nem a mamókás :D Sajnos a mutató ujjam körmébe sikerült belenyúlnom, de már nem volt időm ujjra lakkozni.
Szeretem egyébként a Revlon lakkokat, eddig 3 színem van, az a bizonyos sokat használt menta , egy szép világos szürke és ez. Teljesen meg vagyok velük elégedve, biztosan fogok még rendelni a Fragrance Directről más színeket is.



Napfényben ilyen szépen csillog:



Hogy tetszik? :)

5 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik. :) Bár nem tudom, hogy az én hófehér bőröm mellett hogy mutatna. :D De rajtad jól néz ki. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a szín nem különösebben tetszik, viszont majd szívesen látnám valamilyen extrémebb nail art-ban még itt Nálad :)

    VálaszTörlés
  3. Moon Angel: szerintem fehér bőrön is szépen mutatna. Igaz, hogy akkor sokkal intenzívebb lenne a színe, de az egyáltalán nem baj :)
    Mdollas Nails: Ugye? Szerintem is :)
    Elíz: :D oké, benne vagyok! Challenge accepted! :P

    VálaszTörlés
  4. Magamon nem feltétlenül tetszene, de rajtad elnézegetem. :D

    VálaszTörlés