kedd, április 01, 2014

Lakkteszt | Color Club - Fashion Addict


Egyre többet süt a nap, ezért úgy gondoltam ennek megünneplésére egy holo lakkot fogok mutatni. Talán ez az egyik legrégebbi magasabb árfekvésű lakkom, emlékszem nagyon büszke voltam magamra, hogy megvettem. A 2009-es Catwalk Queen kollekció darabja volt egyébként.
Sokáig nem nyűgöztek le a holo lakkok, illetve de, napsütésben mást sem tudok nézni mint a körmeimet, de árnyékban rettenetesen lehangol, hogy nem látom azt amit szeretnék. A Moyra holo lakkjaival viszont megtört az ellenállásom, és ez a lakk is eszembe jutott.


Napfényben elég szépen mutat, de azért messze elmarad pl. a mostani, Holo Hues kollekció darabjaitól, de egy 2009-es lakktól ne is várjunk el többet szerintem. Azért ezen a makrón lehet nyálat csorgatni:


Árnyékban visszafogott, lilás színe van. Nem rossz, de néha az ilyen színek nem tetszenek a bőrszínemhez.
A lakk egyébként 2 rétegben fed, holo lakkhoz képest elég jól tartja magát, és viszonylag fényesre szárad. A száradási idejét átlagosnak mondanám.
Ami piszkálja a csőröm, hogy egy kicsit túl sok a bronzos/narancsos fény benne, lilához nekem ez annyira nem gyere be.
Egyébként volt már egyszer egy nailartos bejegyzésben, ITT (dzsízösz azok a képek :D :D) ha érdekel valakit.Hogy tetszik?
Melyik a kedvenc holo lakkod (már ha szereted ezt a finisht)?

8 megjegyzés:

 1. Gyönyörű lakk! Én is nemrég vettem meg az első Color Club holo lakkomat és azóta is tart a szerelem. :) Ez a körömlakk minden pénzt megér! :D

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű! Én most a Moyra holo lakkokat szeretem nagyon! :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon tetszik, imádom ezt a lakkot, gyönyörűű :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem akkor is nagyon nagyon tetszik :3

  VálaszTörlés