péntek, április 18, 2014

Lakkteszt | OPI - You're Such A Budapest & Golden Rose Carnival 01


Ma egy dupla lakktesztet hoztam, két, számomra igencsak kedves lakk főszereplésében. Az OPI csodát szerintem sokan ismeritek és szeretitek, a 2013-as tavaszi Euro Centrale kollekció darabja volt (a kollekcióból még nagyon tetszik a My Vampire Is Buff, biztosan be fogom szerezni, csodás ivory szín.). Abból kifolyólag, hogy igen ismert a szín csak egy képet hoztam róla és nem is írnék sokat hozzá, nekem 2 közepesen vastag réteg kellett a fedéshez, gyorsan és szép fényesre száradt, semmi panaszom nincs. Csodás tavaszi szín.


És akkor jöjjön a mai bejegyzés igazi sztárja, a Golden Rose Carnival kollekció 01-es számú darabja. Ha most azt gondoljátok, hogy ez egy olyan lakk amit nem lehet eléggé kihasználni akkor tévedtek. Jól mutat pasztell színeken, de sötét lakkokon is (Edinánál már láthattátok sötétszürke alapon). Sőt, én imádom nude színek fölött is de hordtam már 2 rétegben önállóan, csupasz körmön is.
A lenti képeken 1 réteget láthattok ebből a glittercsodából, ami tele van különböző méretű hatszögekkel, pöttyökkel és szálakkal. Szerencsére nem kell túl sokat igazgatni a glittereket, maguktól is megtalálják a helyüket, de azért a legnagyobbakat nem árt szebb elrendezésbe terelni.
Egész gyorsan szárad, bár az ilyen nagy glitteres topperekkel nem árt vigyázni, ugyanis a glitter alatt nehezen szárad a lakk.





Hogy tetszenek a lakkok?

10 megjegyzés:

  1. gyönyörűek ezek a lakkok *-* Imádnivaló :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szépek! Imádom ezt a lakkot (egyébként is a lila a kedvenc színem, de ilyenkor tavasszal a pasztell árnyalatai különösen megdobogtatják a szívemet:D)

    VálaszTörlés
  3. Jó párosítás, tetszik az Opi lakk önmagában is, de a GR nagyon feldobja,tetszik! : )

    VálaszTörlés
  4. Hú, de jó, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Szép ez az OPI lakk, a GR meg jól mutat rajta :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon tavaszi, egy hasonló lilát nekem is be kell szereznem (bár annyira nem az én színem az életben). :D

    VálaszTörlés
  7. Szegény OPI lakk nem lett a kedvencem, nekem még a 3. réteg után is túlságosan csíkos és vérszegény maradt, túl is adtam rajta.
    Ez a fehér topper pedig perverz :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  8. Szépek együtt. :) Kedvet is kaptam az elkészítéshez hasonmás lakkokkal. :D

    VálaszTörlés