péntek, április 25, 2014

Disney Princesses Nailart Challenge | Ariel


Elérkezett hát a vég, az utolsó Disney hercegnő is megkapja a manikűrjét. Nagyon sajnálom, hogy vége lett a kihívásnak, mert imádtam csinálni, bár a Mulan-os részt nem sikerült teljesítenem, de a többit mind egy szálig elkészítettem. Nagyon jó volt ötletelni, inspirálódni a mesékből. Szerintem az ilyen kihívások a legjobb eszközei a kreativitás fejlődésének és már alig várom, hogy egy újabb részese lehessek.
Na de essen szó a mai manikűrről is. Eddig volt amikor a hercegnők ruhája ihletett meg, volt tetkós, volt vicces-szőrös, most úgy gondoltam, hogy kicsit realisztikusabbra veszem a dolgokat. Kb. 3 hete pattant a fejembe az ötlet, azóta még csak a halvány gondolata sem merült fel bennem, hogy változtassak az elképzelésemen. Nos, mivel Ariel a tenger fenekén él, ezért valószínűleg nem lesznek szépen manikűrözött körmei, igaz? Valószínűleg kis algák, kagylók azért csak lerakódnak rá, nem? Mondjuk valami hasonló módon mint ezen hajó esetében?


Kezdtek félni már, igaz? :D Hát nem lesz egy szép látvány a manikűr, azt meg kell hagyni. A mai napra feloldottam az "undi-körmöt-csak-Halloweenra" szabályt és megalkottam az én verziómat az algás-kagylólerakódásos Ariel körmökre.
Figyelem! A további bejegyzés a nyugalom megzavarására alkalmas képi elemeket tartalmaz!



Hátöööö...igen, én szóltam :D
A "manikűr" elkészítése egyébként összesen 20 percet vett igénybe, de igazából meg sem vártam, hogy megszáradjon a lakk és a ragasztó, már rohantam is befotózni és utána mostam is lefelé.
Egy fehér homoklakkot, 3 féle zöld és egy taupe körömlakkot használtam az elkészítéséhez és némi sót. A kagylókat Technokol ragasztóval rögzítettem arra a kb. 5-7 percre amíg fotózkodtam vele.
Egyedül azt sajnálom, hogy nem voltak otthon kisebb kagylóim, azokkal "szebb" lett volna sz összkép, illetve nem ártott volna kicsit mattítani rajta. No mindegy, ezen már késő bánkódni.
A lemosás meglepően könnyen ment, mivel a lakk nagy része még meg sem száradt teljesen, úgyhogy nem volt olyan vészes megszabadulni eme műremektől :D

Felhasznált lakkok:
Sally Hansen - Sugar Fix, NYX Girls - The Taupe, Eveline MiniMAX 782, Miss Sporty Lasting Colour 470, NYC 214 Flat Iron Green  




Hogy visszakerüljünk a normális, csini körmök világába hoztam pár Ariel illetve óceán ihlette manit amivel összeakadtam a napokban, az első annyira egyszerű, de mégis a legjobb Ariel köröm amit valaha láttam. A 2. manikűrnél a kagylóminta tetszik, de nagyon. A 3. manikűrnél főleg a hüvelyk ujj sikerült kivételesen ötletesre, a 4. pedig egyszerűen csak tetszik az átmenettel és a kis pikkelyekkel.
1 2 3 4

Mit szóltok az én naturalista verziómhoz?
Mennyire szörnyedtetek el? :D


19 megjegyzés:

  1. Ez zseniálisan jó!A legviccesebb és legötletesebb az összes eddigi közül, nekem nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Én igazából már lassan meg sem lepődöm, miket kreálsz, mégis annyira megdöbbentett, amikor megláttam az első képet :D Zseniálisan fantasztikus!

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik! Nagyon kreatív és ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  4. ez nagyon kemény :D
    amúgy az ötlet fantasztikus! :)

    VálaszTörlés
  5. Ez valami eszméletlen meglepetés volt! :) Főleg azért, mert mindig annyira várom, hogy miket készítesz ebben a kihívásban, hiszen olyan szépeket szoktál alkotni, hogy csak ámulok, így siettem megnyitni a posztot, erre BAMM! :D Nagyon vicces, nekem nagyon tetszik, imádom, hogy bevállaltad. :D

    VálaszTörlés
  6. A hajós kép után kb. ilyesmi ugrott be, aztán lentebb görgettem és tessék ott is volt :D kicsit ugyan ijesztő, legalábbis lehet beparáznék egy olyan kishableánytól, aki ilyen kézzel nyúlna felém, de nagyon ötletes és szuper a kivitelezés :)

    VálaszTörlés
  7. Temocskosélet :D
    Részemről nagyon bejön, már nyilván nem mennék így dolgozni mondjuk, de maga az ötlet meg a megközelítés :]

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik, baromi kreatív megoldás! :) Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  9. Hát ez megint nagyon beteg lett :D Persze jó értelemben. :)

    VálaszTörlés
  10. Azta!:o Nagyon jó és ötletes manikűr lett! Nagyon jóó:)

    VálaszTörlés
  11. Húúú! Nagyon tetszik, igazán egyedi lett. Eszembe nem jutna ilyen megoldás, nagyon kreatív vagy! És jót mosolyogtam a szövegen is. :D

    VálaszTörlés
  12. Julia Pataki: hihi :) köszi szépen!
    Dii: :D Na örülök, hogy nem vagyok még teljesen kiszámítható.
    Ági Niceties: Köszi! :)
    Edina: :D kösziiii! Igen, azért próbáltam bevezetni az elejét egy kis szöveggel hogy felkészítsem a társaságot a látványra, és ne csak a BAMM fogadja őket :D
    Elíz: :D nyugi engem is a szívbaj kerülgetne ha egy ilyen undi kezű sellő szeretne kezet fogni velem a tengerparton :D
    Klaudia: :D köszi. Ráadásul sikerült egész napra az Alvin és a mókusok nem írom ki melyik számának dallamát a fejembe költöztetned :D
    Moon Angel: Köszi! Örülök, hogy tetszik.
    Yndre: :D köszi, azért az álomszép jelző kicsit túlzásnak érzem :D :D
    Timi: :D köszi
    Barbi: Köszi szépen!
    Kati: :) köszi szépen! Örülök, hogy tetszett a szöveg is ^^
    pampuska: :) örülök, hogy neked is bejött :))

    VálaszTörlés
  13. Annyira tetszik hogy ilyen irányból közelítetted meg a témát, nagyon különleges lett! *-*

    VálaszTörlés
  14. Azt az egeeeet :D Hát ez baromi jó, eláll a lélegzetem! Mikor az algákról, és kagylókról olvastam, először azt gondoltam, hogy a körmeidet fogod ezekkel díszíteni, de amit alkottál az valami isteni áldás :D Ötletes, egyedi, jellegzetes.. Felülmúl minden eddigit! :)

    VálaszTörlés
  15. Szó szerint félelmetes!:D
    Nekem egy tengerből kilépő zombi jutott az eszembe róla..bocs,de elég élénk a fantáziám!
    Nagyon ötletes és kreatív megoldás!:)

    VálaszTörlés
  16. báááázzzeeeeeee, ez valami eszméletlen autentikus! :D zseniális!!! :D

    VálaszTörlés
  17. ZSENIÁLIS, annyira őrült vagy, imádom :DDD

    VálaszTörlés