csütörtök, április 24, 2014

Collective HAUL #5


Rég volt már zsákmányos bejegyzés, ezért összeszedegettem amiket az elmúlt hetekben vásároltam és befotóztam nektek. Ez most egy vegyes HAUL lesz, ruhákkal, sálakkal, arcápolási termékekkel, de persze a lakkok sem maradhatnak ki :) Mára egyébként a Disney Princesses kihívás utolsó köre lett volna betervezve, de sajnos nem úgy jött ki a lépés, hogy el tudjam készíteni. De holnap bepótolom! Így az utolsó alkalomra kicsit vadabb dolgot eszeltem ki ;)
Na de lássuk miket sikerült zsákmányolni mostanában:


Így előljáróban hozzáteszem, hogy vállfán sehogy sem néznek ki a ruhák, de jobb ötletem nem volt :/
Először kezdjük a turis cucokkal. Nem titok, hogy imádok turizni, jó pár cuccomat onnan szerzem be. Persze mindig meg kell nézni rendesen a kiválasztott darabokat, hogy nem foszlik e valahol a varrás vagy ilyesmi, de a jobb turikban a legtöbb ruha alig használt, sőt még az eredeti címke is ott lobog rajta. Az első, sima fehér atlétát 600 Ft-ért sikerült megszerezni, és DIY célra lesz felhasználva. Vagy átmenetesre fogom festeni vagy pedig törzsi mintát fogok hímezni rá valahová.


Cuki "kagylóhéj" gombjai vannak, az ilyen gombokat nagyon szeretem :)


Ez a mintás, kissé zsákszerűen kinéző felső 1000 Ft volt (még a címkét is rajta felejtettem :S). Felvéve kicsit nagy rám. Még nem tudom, hogy így hagyom és egy vékony övvel a derekamon hordom majd vagy egy kicsit csinosítok rajta és beveszek belőle. Mindenesetre rögtön megtetszett a mintája és a színei, amolyan dzsungel mintázatú szerintem :D



Két sálat is vettem, mind a kettő kis lenge tavaszi sál. A fekete pöttyös 350 Ft volt, a lepkés pedig 500 Ft.
(Mondjuk a lepkés eléggé molylepkének néz ki ha jobban megnézem :O :D :D)




Elfogyott az arcradírom ezért bevetettem magam a Rossmannba utánpótlásért. Valami olyat szerettem volna kipróbálni amihez eddig még nem volt szerencsém, ezért esett a választásom erre a Garnier krémes bőrradírra. Remélem jót fog tenni a pattanásaimnak ha már szalicilsav is van benne. Egyébként kb. 2 hete vettem, akkor akciós is volt, valami 1000valamennyi Ft volt. Azóta már elég sokat használtam, nem rossz, a szaga kicsit nekem férfias, de ki lehet bírni. Hosszabb távú hatásáról esetleg később írok ha érdekel titeket.


És a végére hagytam a legjobbakat, a körömlakkokat.
Nem is tudom hogy tudtam eddig létezni az Essence multicolor toppere nélkül, de végre megvettem :)
Két Rimmel Space Dust lakk is hazajött velem. Annó amikor megjelentek nem vettem meg egyiket sem, de most amikor ott árválkodtak egyedül (mind a kettőből az utolsó darabot hoztam el) az akciós kosárba muszáj voltam megenni őket. 399 Ft-ra voltak leárazva.


A jövő hétre egy olyan bejegyzést is tervezek amit már nagyon rég óta szeretnék megvalósítani de eddig sosem jött ki úgy a lépés. Végre sikerült befotózni és már csak a szerkesztésre vár. Nem árulom el, hogy miről is van szó (találgatni lehet :P), majd mindent a maga idejében :)

Ti mit vettetek mostanában?

11 megjegyzés:

  1. Jó kis cuccokat vettél, tetszenek :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jókat vásároltál.
    hm érdekel a rejtélyes poszt :D

    mostanában nem vettem semmit,érdekes,hogy lakkokat sem.lehet beteg vagyok? per pill 2 csomit várok,2 hónapja "utaznak" csak ideérnek már....

    VálaszTörlés
  3. Pont ma vettem meg akciósan a Rimmel Space Dust lila lakkját, én se vettem meg anno, így nagyon örültem neki :D A másikon még gondolkozom, de esélyes, hogy jön majd az is haza :)

    Jó cuccokat vettél, kíváncsi vagyok mit hozol majd ki abból a fehér toppból :))

    VálaszTörlés
  4. A "törzsi" mintás blúz nagyon tetszik!! Olyan szép a színe és a mintázata. (-: A kér Rimmel lakk megvan, én még megjelenéskor vettem meg, nagy homoklakk-rajongó vagyok. Nekem annyiból nem jöttek be, hogy azokat a nagyobb glittereket kihagyhatták volna. Eddig nálam a Lovely a kedvenc márka. (-:

    A rejtélyes posztra kíváncsi leszek. :D

    VálaszTörlés
  5. A lila Rimmelt pont ma vettem meg, nagyon megörültem neki, mert megszerettem volna a Moyra Cinema-t vásárolni, de még nem érkezett meg a fodrászboltba, de valamit meg vennem kellett... :)

    VálaszTörlés
  6. Jó dolgokat vettél:) Én is imádom a turkálókat, nem egy igazi kincsem van onnan, de a hirtelen DIY ötleteimhez is szeretek ott basic darabokat vadászni, valahogy kevésbé érzem magam bűnösnek, így, hogy nem egy vadi új pólót mázolok össze.

    VálaszTörlés
  7. A Rimmel sand lakkok gyönyörűek, szerintem Te is szeretni fogod őket! :) Az Aurora a kedvencem volt, mert már elfogyott... ://

    Jó kis dolgokat vettél, a fehér atléta is klassz! :)

    VálaszTörlés
  8. Az a színes ruha gyönyörű, én biztos bevetetném oldalt, hogy testhezálló legyen. :)

    VálaszTörlés
  9. Elíz: :)
    Mdollas Nails: A rejtély valószínűleg hétfőn vagy kedden fog kiderülni :P Úristen, 2 hónapja vársz csomagra? Én már beleőrülnék a helyedben a várakozásba :S
    Sunny: Ennyi pénzért megéri mindkettő, ráadásul nekem se "nude" színű se lila homoklakkom nem volt, úgyhogy mindenképp jól jöttek. A fehér top szerintem jövő hét hétvégén kerül átalakításra, majd hozok róla egy rövid DIY-t.
    Myrkky: Ugye milyen jó az a minta? :) Érdekes mód amikor bejöttek a homoklakkok akkor nekem sem tetszettek azok amikben nagy glitter van, most viszont már mindkét fajtát imádom :D A Lovely tényleg nagyon ott van a szeren!
    Kati: Ez tetszett: "...de valamit meg vennem kellett" :D Hát én is így vagyok vele, ha nincs olyan amit kinéztem akkor muszáj valami mást, de venni KELL :D
    murasakinoami: Fú, én egy fél éve Versace nadrágot láttam 350 Ft-ért, és szerintem eredeti lehetett, mert a gombjai is olyanok voltak és a bőr bigyóka az övtartónál is, szóval nagyon eredetinek nézett ki, a baj csak az volt, hogy kb 4 számmal kisebb volt rám, szinte gyerek méret volt :D :D Már bánom hogy nem vettem meg, a valamikori lányomnak jó lett volna :D
    Réka: Igen, már most szeretem őket :) A lilával már kifestettem a lábujj körmeimet ^^ Úristen...elfogyott? Akkor jó sokat használhattad :)
    M.: Nem olyan hosszú ez, mint ahogy kinéz, szóval inkább egy hosszított felső mintsem ruha. Testhezállóra semmiképpen nem akarom bevenni, mert azért nem állok úgy hurkailag :D De valószínűleg egy kicsit szűkítek rajta :)

    VálaszTörlés
  10. Szupi cuccok a pillangós sál és a lila felső a kedvencem. :) Kíváncsi leszek a fehér topra is. :)

    VálaszTörlés
  11. Debrecenben turiztál? Melyikbe szoktál menni?

    VálaszTörlés