szerda, január 22, 2014

Lakkteszt | Golden Rose Carnival 14


Tudom a legutóbbi bejegyzésben azt ígértem a héten többször fogok jelentkezni...azért tettem ilyen ígéreteket mert azt gondoltam lájti hetem lesz...hát, rosszul gondoltam :( A hét végére mindenképpen megpróbálok összehozni egy DIY bejegyzést, addig gyönyörködjetek egy újabb Nailland-es szerzeményben, a Golden Rose Carnival kollekciójának 14-es darabjában.
Kicsit csalóka a webshop, ugyanis az ott lévő képen hexagon glittereket láthatunk úszkálni a lakkban, viszont valójában négyzetekről van szó. Még szerencse, hogy lakkvásárlás előtt nekiálltam swatchot keresni a Carnival kollekcióról. Egyébként ha sima hexagon glitter lenne benne nem biztos, hogy megvettem volna, de így a négyzetekkel szerintem még különlegesebb.
A színe ízlés kérdése, én szeretem a hideg tónusú sárgákat, úgyhogy ezzel sincs gondom, nem túl neonos, szerintem nagyon szép.





Egy kicsit igazgatni kell a glittereket, de nem vészesen, a körmeimen 1 réteget láthattok, szerintem ennyi tökéletesen elegendő. Egész gyorsan szárad, persze a nagy glitterekkel vigyázni kell, alattuk hosszabb ideig labilis lehet a felület.


Alaplakknak egy jól bevált kékes szürke Rose Nail lakkot használtam 1!!! rétegben, mégpedig a 014-es számút :D Ami csak most tudatosult bennem, nem direkt volt esküszöm, hogy mindkettő 14-es számozású :D
A Golden Rose toppert egyébként sok színen el tudom képzelni, nyáron fehéren, igazi neon citromsárgán, tavasszal pasztell sárgán, rózsaszínen, ősszel/télen pedig a világosabb ill. sötét szürkéken, piszkos kék/zöld/lila színeken, feketén. Ombre fölé is jól nézne ki szerintem, egyszóval én fogom tudni variálni rendesen, számomra tökéletesen kihasználható lakk lesz :)




Lilinek is tetszik, hajlandó volt a lábait adni a fotóhoz :)

Tetszik a lakk? A Carnival kollekcióból melyik lakk tetszik a  legjobban?

14 megjegyzés:

  1. Rajtad tetszik, meg szép, de valahogy magamon nem tetszene :( sorry

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ezzel a kontrasztos alaplakkal! Nekem fehérben és lilában van meg, de valahogy még halogatom a kipróbálását. Na, majd ha jön a hó, felkenem a fehéret a tiszteletére :-D

    VálaszTörlés
  3. Ikea reklám is lehetne (bár az picit élénkebb kék, de majdnem:)). Jó kontraszt ez a kettő együtt, én mondjuk max. fehéren és feketén tudtam volna elképzelni, de most, h színek is képbe kerültek, egy narancson is jól mutathat. vagy piroson! :)

    VálaszTörlés
  4. Ezen a lakkon régóta gondolkodom hogy megrendeljem-e vagy sem, de így hogy bemutattad a Nail land-os rendeléseim között ott lesz, az tuti, köszönöm neked! üdv. Pöty

    VálaszTörlés
  5. Szép, szép, de számomra nem egy must have darab. Nem hiszem, hogy ki tudnám használni. :/

    VálaszTörlés
  6. Érdekes lakk, tetszik végülis, bár nem hiszem, hogy viselném egy alkalomnál többször :)

    VálaszTörlés
  7. dejóóó. egy ilyen carnival lakkocska biztos az enyém lesz. :3

    VálaszTörlés
  8. Érdekes lakk, de nekem tuti nem kerül a lakkos-cipősdobozomba. Egy magadfajta csinos fiatal lányhoz nagyon illenek az ilyen bohókás darabok, de rajtam komikusan hatna, nem tudnám kihasználni. Esetleg egy másik színben, talán... ;) :)

    VálaszTörlés
  9. Vegyes úgy látom a vélemény :D No nem baj az, akinek nem, annak nem. :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon tetszik ! Sok sötét árnyalatot feldob. Kell nekem is :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon vagányul néz ki! Bejövős. :)

    VálaszTörlés