csütörtök, január 16, 2014

Lakkteszt | Golden Rose 3D Glaze 04, Sally Hansen 460 Thinking of Blue, Flormar Matifying Top-Coat


Ma úgy gondoltam triplázom és egyszerre 3 új szerzeményt is megmutatok. A mai bejegyzés fő attrakciója a Golden Rose 3D Glaze 04-es pelyhes lesz, de először a manikűr alapját, a Sally Hansen - Thinking of Blue-t szeretném bemutatni.
A lakkok egyébként hamarosan HAUL-os bejegyzésben is szerepelni fognak!
(Hosszú és sok képpel teli bejegyzés következik! Továbbolvasás csak saját felelősségre! :D)


Még sosem volt Sally Hansen lakkom, hétfőn viszont 4 darabbal bővült a lakk készletem (arról, hogy hogyan és honnan majd egy HAUL bejegyzés során bővebben kifejtem). A Thinking of Blue egy csodás sötétkék, sötétebb, mint ami a képeken látszik (a képek led lámpa fényében készültek). Nagyon könnyű a lakkal dolgozni, 2 rétegben fed, az állaga pont eléggé híg, gyorsan szárad, az ecsete pedig jó széles. Egyedül ami nem tetszik benne, hogy túl hosszú az üveg nyaka, majd a többi 3 SH lakknál készítek arról is képet, most ez kimaradt. Teljesen meg vagyok elégedve a lakkal.



Na gyorsan lépjünk is tovább a fedőlakkra, mert ez az ami számomra nagy talány volt egészen addig amíg ki nem bontottam a Nailland-es csomagom és meg nem pillantottam őkelmét. Amikor pelyhes lakknak tűnő körömlakkot akarok megvenni mindig ott bujkál bennem a félsz, hogy nem pelyhes lesz, hanem jégfólia darabos (tudjátok amit az istennek sem lehet rálapítani a köröm felszínére, a 10. réteg fedőlakk után is kiállnak a kis darabkák), amit utálok, akármennyire szépen néznek is ki a képeken, egyszerűen nem tudom elviselni a körmömön. Ennél a lakknál is nagyon féltem, mert értékelhető swatchot nem nagyon találtam, de a Nailland honlapján annyira szép, sejtelmes, földöntúli (elég ha a fönti képre pillantotok) volt, hogy próba szerencse, megrendeltem. Már az üvegben láttam, hogy valószínűleg jó lesz, és felkenve sem kellett sokat csalódnom. De azért nem teljes az öröm, mondom is, hogy miért. A lakk egy része rendes multicolor pelyhes lakk, viszont vannak benne jégfólia darabkák is, amik a csodás lilás/kékes árnyalatot adják. DE! Szerencsére elég könnyen kezelhetőek ezek a jégfólia darabok, tehát nem egy kínszenvedés lelapítgatni a köröm felszínére őket, úgyhogy egyenlőre ez nem árnyékolja be az örömömet :)



No azért még nincs vége, még egy kicsit beszélek erről a tüneményről.
Az ecsetet imádom, nagyon könnyen tudok vele dolgozni, nekem ezek a szögletes üvegek is nagyon bejönnek, úgyhogy a tálalásra semmi panaszom. A körmömön egy réteget láthattok, már ennyi is elég, hiszen jó sok pelyhecske felkerül a körmökre. A száradása lehetne egy kicsit gyorsabb, de mivel úgyis kell rá fedőlakk, ez sem nagy probléma.


Mint már említettem a pelyhek multicolor színűek, tehát a megszokott pelyhes lakk hatást keltik, a jégfólia darabkák pedig hol kékek hol pedig csodás lilák, de van, hogy nem tudja eldönteni a szemünk, hogy melyik :) Nekem nagyon tetszik ez a lakk, örülök, hogy végül megrendeltem.


Persze a matt fedőlakkot sem hagyhattam ki, mivel a Moyrám már a végét járta, ezért a Naillandtől beszereztem a Flormar matt fedőlakkját, ezt láthatjátok most akció közben. Teszi a dolgát, semmi gond nincs vele.



Napfényben a lilás/kékes pelyhek csodásan csillognak!



A végére még mutatok pár színmintát. Lilán, bordón, zölden és feketén tudom még elképzelni a fedőlakkot, tetszik mind a négy színen.


Ha megtetszett a Golden Rose 3D Glaze 04, akkor INNEN megrendelhetitek, illetve a Flormar matt fedőlakját pedig INNEN szerezhetitek be.

Hogy tetszik a pelyhes? És a Sally Hansen? 

15 megjegyzés:

  1. Először sajnáltam, hogy rákened a toppert erre a csodás kékre, de eszméletlen jók együtt! Még a matt verzió is tetszik :-)

    VálaszTörlés
  2. nagyon brutál ez a kék lakk.nekem fedőlakkal nagyon tetszik,de legjobban a matt verzió nyerte el a tetszésem.

    VálaszTörlés
  3. A kék is tetszik, pelyhessel is, meg matt fedőlakkal is, nem tudnék dönteni, hogy jobb... :D

    VálaszTörlés
  4. Ez a 3d kék nagyon tetszik :) Egy ideje már én is ki-be teszegetem a naillandes kosaramba, de nem tudom.. valahogy kevésnek tűnnek benne a pelyhek, viszont a szine nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  5. A Sally lakk bámulatos, a GR izgalmas :) Nekem most fényesen adja magát jobban :)

    VálaszTörlés
  6. mattosan ezerszer szebb mindegyiken. :)

    VálaszTörlés
  7. Ó Te jó Úristen, a Golden Rose kis pelyhes nekem is megvan, de még ki sem próbáltam, csak úgy a kisujjamra. Matt nélkül, így fogom viselni jövőhéten, szuper!! :)

    VálaszTörlés
  8. Ez valami meseszép! *.* Matt és fényes változatban is. :)

    VálaszTörlés
  9. Ahhh, ez isteni lett!!!!Már magában a kék is ütős, de így együtt...ááááá! :)

    VálaszTörlés
  10. Csodás ez a Sally Hansen lakk! *.* És jól néz ki a GR lakkal is! :) A matt verzió se rossz, de most fényesen jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
  11. Szuper :) A matt verzió nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  12. Köszi lányok a sok kommentet! :) Úgy látom többségében a matt a befutó. Én nem nagyon tudok dönteni, most fényesen is nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  13. Frenetikusak együtt! És matton is szuper! :3

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szép ez a Sally, nekem pont az tetszik benne, hogy nem olyan sötét (bár mint írtad, a kép csalóka). Na és az a pelyhes GR! *.* Így együtt meg instant galaxis körmök. :) Nekem fényesen jön be jobban. :)

    VálaszTörlés