kedd, december 31, 2013

Karácsonyi kihívás | Szilveszter


Elérkezett a Karácsonyi kihívás utolsó állomása, és egyben az idei év utolsó bejegyzése. Nagyon élveztem ezt a kihívást, szuper témák voltak végig. Januárban is fogok egy kihívás keretén belül ténykedni, de valószínűleg jóval kevesebbet, mert a vizsgaidőszak minden jónak gátat szab, de azért majd igyekszem minél több témán részt venni. Egyébként a kihívást IsaBellánál megtaláljátok, a kódokat pedig Timinél. Szilveszterre én mindig valami glitteres manikűrt készítek, most sem tettem másként, plusz a 2014-es évet tűzijátékok köszöntik (amik egyébként a képekkel ellentétben, korallos, rózsaszínes árnyalatúak és nem ennyire narancs sárgák, de hát a korallos színekkel mindig is hadilábon állt a gépem :/ )


A mutató és kisujjamra színtelen lakkba szórtam nagy, multicolor hexagon glittereget, aztán kicsit még igazgattam rajtuk mert első körben elég érdekesen néztek ki :D
A többi körmömet először feketére festettem, majd száradás után fehérrel megrajzoltam a tűzijáték "szikráit" és a számokat, majd ezt a fehéret színeztem be a lakkokkal.
Ezzel a manikűrrel kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET Nektek, remélem velem tartotok jövőre is! :)


14 megjegyzés:

 1. ismételten fantasztikus. :) BÚÉK! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon király! BÚÉK!!!

  VálaszTörlés
 3. Ez valami őrületesen szép lett! *.*

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett!
  Boldog Új Évet Kívánok Neked!:)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szupi lett! Boldog új évet!
  Egyszer csináltam én is ilyen nagy csillámos manit, de nem ütöttek el ennyire a színek egymástól, és nem nézett ki ilyen jól, leget meg kell majd ismételnem. :D

  VálaszTörlés
 6. wow, ez aztán szuper!! Nagyon jó a kivitelezés!
  BÚÉK!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lett :) Boldog Új Évet! :)

  VálaszTörlés
 8. Boldog Új Évet Lexa! :) Nagyon jó lett a manid, bár a sok glitter miatt nekem már picit sok. :) Várunk a januári kihívásra! :) És sok sikert a vizsgákhoz.

  VálaszTörlés
 9. Örülök, hogy tetszett nektek a mani! Köszi a sok kommentet! :)

  VálaszTörlés