kedd, szeptember 18, 2018

Mystery Polish x Nailland

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Nailland kínálatában nemrég megjelent pár exkluzív árnyalat a Mystery Polish-tól, ma róluk fogok írni. A Mystery Polish kézzel kevert ( nem tudok jobb magyar szót rá: hand-mixed in small batches), és az EU-ból származó 5-free bázist használ, illetve az EU-ban jóváhagyott egyéb összetevőket. Vegán, és nem tesztel állatokon. Jól hangzik, ugye? Hát az meg még milyen jól hangzik, hogy ezeken felül igencsak jó minőséget is kapunk!


SALMA
Az egyik kedvencem ez a lakk, és annyira sajnálom, hogy a szikrázó vörös fényét nem tudtam jobban lekapni. A lakk alapja mély, pink tónusú vörös jelly, ami tele van piros metál nanopelyhekkel és holo pelyhekkel.
2 könnyed rétegben fed + 1-2 réteg fedőlakk ajánlott rá



GILERA
Színtelen alap tömve lila metálos nanopelyhekkel, ezüst pelyhekkel és holo pelyhekkel.
2 könnyed réteg + fedőlakk



 PEONY
Élénk középkék jelly alap, élénk színű zöld-vörös-pink shimmer pelyhekkel és holo pelyhekkel. Élőben sokkal jobban (színesebben) érvényesülnek a pelyhecskék.
2 réteg + fedőlakk
 


CANAM
Színtelen alap, halvány rózsás metál minipelyhekkel, holo pelyhekkel.
2 réteg + fedőlakk



JAWA
Színtelen alap, élénk "furizöld" metál nanopelyhekkel, holo pelyhekkel.
2 réteg + fedőlakk


Mind az öt lakk nagyon tetszik, az pedig külön öröm, hogy a formulájuk is tökéletes volt, úgyhogy nagyon ajánlom őket kipróbálásra, a Nailland honlapján ezen az öt árnyalaton kívül még más színek is megtalálhatóak, ráadásul az áruk is kedvezőbb mint a hasonló finishű/minőségű versenytársaké.

A "Nailland Exclusive Shades" menüpont alatt keressétek őket (ITT).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése