hétfő, július 16, 2018

Live.Love.Polish | Sweet Treats

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample + affiliate link

A Live.Love.Polish Sweet Treats kollekciójában 3 krém lakkot és 3 glitter toppert találunk, amik egymással (is) nagyon jól kombinálhatóak.


DOUBLE SCOOP
Meglepő, de tavaszom/nyaram színe lett ez a lakk, már 3x hordtam. Alapjáraton nem szeretem a rózsaszínt, de ez egy hideg, "orchideás-lilac" tónussal rendelkezik, és így egyszerűen imádom. Nem túl élénk, de nem is pasztell. Nail arttal is imádtam.
3 vékony rétegben fed nekem.


SWEET TOOTH
Főként rózsaszín és arany holo/metál glitterekből álló topper. A Double Scoop fölött látjátok 1 rétegben. Minimális halászást kíván a szívecskés glitterek megszerzése.


SHERBET
Igazi "tavaszi zöld".
2 rétegben fed.


ROCK CANDY
Mindenféle színű és formájú glitterek színtelen alapban. A Sherbet fölött látjátok 2 rétegben!!!



TAFFY
Halvány/pasztell búzavirágkék, de néha lilásabbnak is tűnhet.
3 rétegben fed.


ANGEL FOOD
Apró ezüst holo glitterek, multicolor irizáló glitterek és pink matt ill. ezüst holo pillangós glitterek színtelen alapban, a Taffy fölött 1 rétegben. Itt is kell egy picit halászni, illetve helyezgetni a nagyobb glittereket, és persze minimum 2 réteg fedőlakkot igényel, ahogyan az összes többi is.


A lakkok elérhetőek (van amelyik éppen akciós) a Live.Love.Polish honlapján!


1 megjegyzés:

  1. Az a rák nagyon-nagyon király lett! A lakkok már nem is érdekeltek, amint megláttam :D.

    VálaszTörlés