csütörtök, július 05, 2018

Live.Love.Polish | Shark Week

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample + affiliate link

Hamarosan itt a Shark Week, ráadásul a 30. szülinapját ünnepli, így a Discovery Channel és a Live.Love.Polish összekollaborált 4 lakk és egy nail vinyl erejéig.


A lakkok doboza cápás dizájnt kapott, és természetesen a nail vinyl mintája is cápás (és nem mellesleg KÉK HOLO az egész). Mind a négy körömlakk thermal. Az egész kollekció nagyon limitált, a készlet erejéig kapható, nem lesz belőlük restock.


MIDNIGHT MAKO
 Hidegben élénk középkék, melegben pedig világos kék az alap, holo pelyhek és kék shimmer pelyhek vannak benne.
2-3 réteg + 2 réteg fedőlakk



LEMON SHARK
Melegben fehér (enyhe sárgás színnel), hidegben pedig zöldes tónusú sárga az alap, arany holo nanoglitterek, kék shimmer pelyhek és arany irizáló nanoglitterek vannak benne.
3 vékony réteg + 2 réteg fedőlakk



SHARKIFY MY LOVE
Melegben színtelen, hidegben nem túl élénk pirosas az alap, kék-lila irizáló nanoglitterekkel, bronz mikropelyhekkel, apró holo glitterekkel.
2 réteg + 2 réteg fedőlakk 



SHARK SPARK
Hidegben élénk teal, melegben világostürkiz az alap, pink-lila shimmer pelyhek és apró holo nanoglitterek vannak benne.
3 vékony réteg + 2 réteg fedőlakk



A nail vinyl használatában nem sok gyakorlatom van, ráadásul a körmöm is domború, úgyhogy én nyomdapárnával együtt szoktam használni, úgy remekül működik. Ha a tényleges vinyl-t akarjátok díszítésként a körmötökre ragasztani, akkor mindenképp gél fedőlakk használatát javasolnám, egyébként kétlem, hogy sima fedőlakk a helyén tartaná.


A lakkok illetve a szett ITT érhető el, limitált kiadás!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése