szerda, december 06, 2017

Delush Polish | Legions Of Thrones

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Delush Polish ismét egy Trónok Harca inspirálta kollekcióval rukkolt elő, így már tényleg #winterishere. 7 új árnyalatot kapunk, ezek közül az egyik thermal.


DRAGON DUST (Daenerys sárkányai által inspirálva)
Nagyon nehezen tudtam fotózni ezt a zöld árnyalatot, igazából egy viszonylag élénk smaragd zöldről lenne szó (jelly), amiben arany-vörös irizáló glitterek (kisebb, nagyobb méretben), és kék irizáló pelyhek vannak.
3 vékony réteg + 2 réteg fedőlakkHAND OF THE KING (Davos által inspirálva)
Enyhén piszkos kék jelly alap, mindenféle színű multikróm pelyhek és kék-zöld irizáló pelyhek.
3 vékony réteg + 1 réteg fedőlakk ICE DWELLERS (a White Walkerek által inspirálva) - thermal
Hidegben sötét, feketés-kék az alapja, melegben világos, de piszkosabb kék. Lila-kék shimmer pelyhek és kék-zöld üvegfólia darabkák (ami nem simul 100%-ban a körmökre).
3 réteg + 2 réteg fedőlakk MASTER OF WHISPERS (Varys által inspirálva)
Lila jelly alap, kék shimmer, holo pelyhek és pink holo glitter darabkák (igen, jól olvassátok, glitter DARABKÁK. Majd a Stone Man makrókon jobban fogjátok látni, hogy mire gondolok ez alatt. Nem pelyhek, hanem olyan mintha egy hatszög glitterből ki lett volna vágva egy kisebb hatszög glitter és annak a maradéka lenne <fejvakarósmajomemoji>).
2-3 réteg + 1-2 réteg fedőlakk RUTHLESS WARRIOR (Khal Drogo által inspirálva)
Greige (szürkés bézs) alap, arany-pink shimmerrel.
2-3 réteg + 1 réteg fedőlakk STONE MAN (Jorah Mormont által inspirálva)
Nagyon sötét barna (szinte feketére épül fel) jelly alap, zöld-arany-vörös irizáló glitterek, narancs metál glitterek, pink holo és metál arany glitter darabkák, nagy kör alakú holo glitterek.
2 réteg, de a kör glitterekért pecázni kell rendesen. Ezek miatt kell rá a fedőlakk is bőven.THE VIPER (Oberyn Martell által inspirálva)
 Bogyós pink jelly alap, arany-pink shimmer pelyhek, pink holo glitter darabkák, kék fényű holo glitterek.
2-3 réteg + 2 réteg fedőlakk


Ezt a kollekciót most nem igazán érzem a magaménak, a legjobban a Dragon Dust tetszik, illetve az Ice Dwellers, csak abba én azokat a nagyon vékony irizáló pelyheket tettem volna ezek helyett a jégfólia darabkák helyett, hogy ne kelljen rá ennyi fedőlakk.

A kollekció már elérhető a delushpolish.com-on


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése