kedd, október 10, 2017

Live Love Polish | Polish For The Cure trio

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Már biztosan hallottátok, hogy a live.love.polish webshop saját körömlakk márkával rukkolt elő. A debütáló kollekció krém lakkokból (de még milyen jó minőségű krém lakkokból!!!) áll, amit majd a jövő héten fogok megmutatni, ma viszont "kénytelen vagyok" előre venni a Polish For The Cure triót, mert félek, hogy hamarosan ismét kifogy a stock belőlük, de jelenleg még elérhető mindhárom szín.
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ami kapcsán a LLP egy rózsaszín lakkokból álló triót dobott a piacra. Minden eladott lakk után $1 a mellrák kutatásnak lesz adományozva.


HOPE
 Enyhén piszkos halvány rózsaszín, ami a másik kettő lakkal ellentétben "nagyobb" (értsd: szemmel látható) holo részecskéket is tartalmaz.
2-3 rétegben fed.



FIGHT LIKE A GIRL
 Közép rózsaszín lineáris holo, enyhe lazacos tónussal.
Elég jelly az alapja, így én a 3 vékony réteget ajánlom, de talán kettőből is ki lehet hozni rövidebb körmökön.



WARRIOR
"Bogyós" rózsaszín lineáris holo.
2-3 rétegben fed.


Bevallom a krém lakkok után egy picit jobb fedést vártam volna ezektől a lakkoktól, de alapjában véve nem rosszak, az meg külön öröm, hogy jótékony célra kerül a bevétel egy része.

Jelenleg még elérhető mindhárom szín ITT (külön-külön és szettként is), de már ki van írva, hogy kevés a darabszám, úgyhogy siessen aki szeretne belőlük. A lakkok limitáltak, de szerintem lesz még belőlük restock, úgyhogy aki lemarad róluk az mindenképpen iratkozzon fel a LLP hírlevelére.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése