csütörtök, október 05, 2017

Cadillacquer | Stranger Trings Trio

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample




Stranger Things inspirálta trió Halloweenra?!? Say no more!
A Cadillacquer tudja mivel kell elcsábítania, ráadásul az időzítés is tökéletes, mire elindul a 2. évad már ti is a kezetek ügyében tarthatjátok valamelyik árnyalatot, hogy aztán mindet lerágjátok amíg végigbinge-elitek mind a 9 részt a Netflixen.



ELEVEN
Kék-teal határeset jelly alap, pink, lime és kék matt glitterekkel. Ő a kedvencem, nagyon jól össze vannak rakva a színek.
Kellett belőle a 3 vékony réteg, és minimum egy vastag réteg fedőlakk.



 THE MONSTER
Fekete jelly alap, zöld-vörös pelyhekkel és piros holo mikroglitterekkel.
3 réteg és minimum 1 vastag réteg fedőlakk.



THE UPSIDE DOWN
Piszkos sötétkék alap, kék-lila pelyhek, ezüst nanopelyhek, és főként kék-lila shimmer.
3 vékony réteg, de rövid körmön talán kettőből is kijön. 1 réteg fedőlakk bőven elég rá.


Mondanom sem kell, a kis bevezetőből valószínűleg kiderült, hogy imádom a sorozatot, és ez nyilván a lakkokat is közelebb hozza hozzám, de az első kettő (Eleven, The Monster) az érzelmi ráhatás nélkül is eladta volna magát.

A trió október 7-én rajtol a Hypnotic Polish és Color4Nails webshopokban, így tényleg simán ideér a rendelés október 27-ig ;)

Ha már témánál vagyunk akkor gyorsan megemlítem, hogy elkezdtem újranézni az első évadot, és már a manikűr ötletek is ott vannak a fejemben. Megpróbálok összehozni legalább 2db Stranger Things nail artot, remélem a szabadidőm is ennek a tervnek a javára alakul majd.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése