hétfő, augusztus 21, 2017

ILNP | Real Magic topperek

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Az ILNP topper kollekciójáról lesz ma szó a blogon. A szokásos swatchokon felül készültem egy kis kreatív felhasználással is, 2 körömmargarétán keresztül próbálgattam a lehetséges jelly szendvicseléseket és egyéb "layering" lehetőségeket. A legtöbbjüket a körmeimen is megmutatom. A lehetőségek tárháza határtalan, napokig lehetne még próbálgatni a kombinációkat. Remélem ez a bejegyzés beindítja mindenkiben a kreatív vénát, mert sokkal több rejlik ezekben a lakkokban mint az egyszerű topper funkció.

Először azonban lássuk hogyan néznek ki fekete alapon, 1 rétegben. Nagyon egyszerű őket egyenletesen felkenni, szuper a bázisuk, nem engedi lesüllyedni a pelyheket, nem túl folyós a formula, könnyen tudjuk kontrollálni, hogy mennyi lakk kerüljön az ecsetre. 


ABYSS
 A többi topperrel ellentétben ez nem igazán változtatja a színét, az esetek döntő többségében kék színűek a pelyhek. 



 HEAD START
A legzöldebb topper a kollekcióból. Arany, narancs színek jelennek még meg benne.



LIMITLESS
 A név igen találó, ugyanis ebben a topperben mindenféle színű pehely van. 



MILE HIGH
 Lila és hideg zöld pelyhek, az egyik kedvencem. 



MOONSTONE
Főként lila és pink, de kékbe és vörösbe is shiftel.



RENEGADE
Főként hideg zöld, de lilába és pinkbe is shiftel.  



SCARLET
Főként pink tónusú vörös és enyhe narancs, arany színek. 



THE ALCHEMIST
 Főként meleg piros, narancs, arany, néha zöld. 


Egymás mellett jól látszik, hogy mindegyik lakk különböző, csak győzze az ember kiválasztani, hogy melyik tetszik :D


Most pedig lássuk először a margarétás makrókat. Kétféleképpen használtam a toppereket: fedőlakként színes alap fölé 1 rétegben (a képeken alapszín + topper), illetve rétegezve jelly alapú lakkokkal (a képeken "layering with "-ként szerepel). Az ILNP sok jelly-holo pelyhes lakkal rendelkezik, de a kedvencem a fekete Cityscape-pel történő rétegezés, illetve a nude Manor House is eszméletlen jól nézett ki velük. Multikróm pelyhes lakkokkal is próbálkoztam, a kedvencem az Open Fields felhasználásával készült (Open Fields + Moonstone + Open Fields + Moonstone). 


Szerintem nagyon jók ezek a lakkok, érdemes egyet-kettőt beszerezni belőlük, mert csodaszép kombinációk születhetnek és képesek teljesen átalakítani a már meglévő lakk készletünlet.

Kedvenceim (és a legjobban kihasználhatók): Abyss, Mile High, Scarlet, Moonstone, Limitless.

A lakkok elérhetőek a márka honlapján vagy a stockistoknál. 

1 megjegyzés: