szerda, augusztus 30, 2017

ILNP | Fall 2017

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Idén ősszel is két kollekcióval jelenik meg az ILNP. Az egyikben lineáris holo lakkok, míg a másikban vegyes finishű árnyalatok kaptak helyet, illetve a Real Magic topper vonal is bővül 2 új taggal, így összesen 15 új színnel gazdagodik a márka kínálata.


ART DISTRICT
 Enyhén piszkos középlila alap, aranyló-olívás shimmer pelyhek, holo pelyhek és apró holo csillám alkotja ezt a lakkot.
2 rétegben fed.



AVA
Lila jelly alap holo pelyhekkel, pink-vörös-arany shimmer pelyhekkel.
A jelly alap miatt kell belőle a 3 réteg.



BY NIGHTFALL
Sötét, épphogy kék (vagy enyhén kékes szürke) alap sok-sok holo pelyhecskével és még több ezüst mikropehellyel. Én mintha látnék benne apró kék shimmer pelyheket is megcsillanni, de a hivatalos leírásban ez nem olvasható.
2 rétegben fed.



CLOSE KNIT
Piszkos rózsás-barackos-mályvás árnyalat, arany shimmer pelyhekkel, holo pelyhekkel és lineáris holoval.
2 rétegben fed.



LIGHTS OUT
Fekete jelly alap zöld-arany-narancs-vörös-pink shimmer pelyhekkel.
A jelly alap miatt ebből is kell a 3 réteg.



WEST WING
Nagyon sötét lila, holo pelyhekkel, és mintha valami aranyló részecskék is megcsillannának benne néha, de lehet, hogy csak behaluzom.
2-3 rétegben fed.



FREE SPIRIT
2 féle shimmer pehely van benne: lila-pink színváltós és vörös-narancs-arany színváltós, így az összkép hasonlóan lilás-pinkes, de sokkal melegebb árnyalat mint a Moonstone.



RAVEN
Ez a színkombináció nagyon hiányzott nekem a Real Magic vonalból, ugyanis volt egy teljesen kék(enyhén lilás-indigós) Abyss, és volt zöldes (Renegade), de kékes zöld nem, és a Raven pont olyan. Ebben is kétféle shimmer pehely keveredéséből kapjuk meg a színt, kék pelyhecskéből és hideg zöld pelyhecskéből.
A Raven és a Free Spirit is ugyanolyan formulával bír mint az eddigi Real Magic topperek, nagyon egyszerű egyenletesen eloszlatni őket és szerintem 1 réteggel tökéletes mennyiségű lakk kerül fel a körmökre.


Az őszi kollekciók szeptember 1-től előrendelhetőek az ilnp.com honlapon vagy a stockistok többségénél, mint pl. a Nailland (ahol szeptember 1. este 8tól  szeptember 6. délután 4ig előrendelhetőek a lakkok 10% kedvezménnyel, a szállítás várhatóan szeptember 12-13 között történik majd).

Az őszi release második feléről, a Fall 2017 Ultra Holo kollekcióról ITT olvashattok.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése