szerda, július 05, 2017

Illyrian Polish | Summer 2017 + Moonbow June COTM

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Az Illyrian Polish idei nyári kollekcióját, illetve a júniusi COTM lakkot mutatom meg ma nektek. Szokás szerint megy a hű meg há a részemről :)



AQUILA
Piszkos, szürkés-teal alap, sok-sok arany-pink-lila-kék shimmer pelyhecskével. Élőben jobban látszik a pink/arany oldala is, de képtelen voltam lefotózni, még szűrt fényben sem sikerült elkapni. Apró holo szemcsék is vannak a lakkban.
2-3 rétegben fed.



LYNX
Nagyon hideg furi zöld (már-már teal, de mégsem) jelly alap, holo csillámok és pink-lila shimmer. Az egyik kedvencem, nagyon tetszik az alapszín ezzel a shimmerrel.
Jelly lévén kellett belőle a 3 réteg.



CETUS (thermal)
A kollekció egyetlen, és egyben a márka legelső thermalja. Hidegben piszkos lilás, míg meleg hatására türkizre vált az alapszín. Teal/türkiz shimmer is van benne. A színátmenet nem a legdrámaibb, de végre egy olyan thermal, aminek a hideg és a meleg alapszíne is tetszik :)
3 rétegben fed.



LYRA
Enyhén piszkos halvány türkiz alap, élénk lime zöld shimmer és holo mikroglitter van benne, ismét egy hatalmas nagy kedvenc.
2-3 rétegben fed, 1 vastagabb réteg fedőlakk elég rá.



DRACO
Nagyon sötét, feketés-szürkés lila alap, holo csillám és zöld-kék shimmer van benne.
Jól pigmentált, 2 réteg teljesen elég belőle.



PHOENIX
Málna pink (enyhén hideg tónusú) alap, erős narancs shimmer, ezüst holo mikroglitterek.
2 rétegben fed, 1 vastag réteg fedőlakk elég rá.



POLARIS
Enyhén piszkos középkék alap, zöld-türkiz shimmer pelyhek, holo mikroglitterek.
Bizonyos fényviszonyban egy nagyon enyhe lilás színe is van a széleken, ahol nem csillan meg a türkiz shimmer.
2 rétegben fed, 1-2 réteg fedőlakk kell rá.



MOONBOW - júniusi COTM
Szürke, nagyon enyhe lilás tónusú "tint" alap, holo csillám, kisebb-nagyobb méretű holo pelyhek/szilánkok, zöld-arany-narancs-pink shiftelő irizáló pelyhek kisebb-nagyobb méretben.
Valami gyönyörűséges ez a lakk! Sokan próbálkoztak már opálos hatást elérni, de eddig szerintem ez a lakk áll hozzá a legközelebb. Mivel a pelyhek irizálnak, csak bizonyos szögben/fényben látszanak, így mindig máshogy/máshol/más színben csillannak meg. A nagyobb holo szilánkok és az egészen pici holo csillámok változatosan szórják a holo effektet, és mivel a lakk alapja elég átlátszós, 2-3 rétegben rétegezve valami csodaszép, éteri hatás keletkezik.
Sajnos a lakk elég büdi (valószínűleg a kékes pigment reagál így - ezt pl. @jessface90x videóiban is hallhatjuk, hogy bizonyos kék pigmentek néha furi szagúvá teszik a lakkot), de szerencsére a száradás végére ez a szag teljesen elillan. 2 vastag réteg fedőlakk viszont nem árt rá, hogy kiegyenlítődjön a felszín és szép fényes legyen a felülete, hogy még szebben érvényesüljön az alatta csillogó csodatömkeleg.

3 napja van a körmeimen, és egyszerűen minden fényviszonyban imádom. Nem nagyon akarom még lemosni, de nagyon érdekel, hogy 1 rétegben, sötétebb lakkok (teal, lila, kék, fekete) felett hogyan mutat :)

A lakk LIMITÁLT, mivel COTM, de a Naillandhez tuti jönni fog (már ki van téve "Hamarosan" felirattal, illetve a Hypnotic Polish és a Color4Nails is árulni fogja. Még az is lehet, hogy veszek belőle egy tartalékot...megőrülnék ha elfogyna.


Tehát, a Naillandhez tuti jön mind a Summer 2017, mind pedig a Moonbow, de a Color4Nails-nél is kaphatóak lesznek, a Hypnotic Polish-nál pedig jelenleg előrendelhetőek (egy kis kedvezménnyel).


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése