szerda, május 17, 2017

Vörös és kék microglitter

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Born Pretty Store-tól érkezett tesztelésre ez a kis tégely vörös és kék mikroglitter. A kék holografikus, de a vörös nem. Nagyon apró szemcsés, úgyhogy akár nanoglitternek is lehetne nevezni :)))
A tégely biztonsági lezárással érkezik, és egy külön kis műanyag zacsiban, így duplán védve vagyunk, applikátor viszont nem jár hozzá. Ez tulajdonképpen nem is fontos, mert az ilyen glittereket a legegyszerűbben úgy tudjuk felvinni a körömre, ha felkenünk 1 réteg színes vagy színtelen (én most színtelent használtam) körömlakkot, és még frissiben belemártjuk a körmünket a glitterbe. Így azonnal, 1 rétegben teljes fedést érhetünk el. 2 réteg fedőlakk kellett hozzá, hogy teljesen kiegyenlítődjön a felszíne.


A lenti manikűrt tehát színtelen lakkal, belemerítős módszerrel készítettem el. A fekete mintát akril festékkel festettem meg. Ezeken a körmökön értelem szerűen csak félig festettem ki lakkal a körmöm és így mártottam a glitterbe.

Egyébként nagyon egyszerű technika ez, viszont azzal számolni kell, hogy ha nem használunk körömágyvédő folyékony latexet, akkor elég sokáig fogjuk piszkálgatni a kósza szemcséket a körömágyunk környékéről.


Most pont akciós, és több színben, színvariációban is kapható egyébként. Ez a vörös+kék kombó ITT található.
A CSBQ10 kóddal 10% kedvezmény jár a teljes árú termékek árából.


1 megjegyzés:

  1. Baromi jó kombináció, és a nailart is fasza hozzá, a körömformádnak pedig továbbra is hurrá. :)

    VálaszTörlés