csütörtök, január 19, 2017

Masura | mágneses lakkok

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Masura felkért tesztelni, én pedig örömmel mondtam igent, hiszen még mindig elvarázsolnak a mágneses lakkok. Választhattam a nem mágneses lakkok közül is, de azokat egy külön bejegyzésben mutatom meg, illetve a Masura fedőlakkjáról is akkor fogok részletesebben beszámolni, egyenlőre még tesztelem. Ezt a fedőlakkot használtam egyébként a mágneses lakkok fölött, és sokkal szebben elértem a cat eye effektet mint a SV-tel.
A swatchok fekete alap nélkül láthatóak, minden réteget megmágneseztem, és végül a fedőlakkot is.


904-190 COBALT DAMASSE
Mély kék, ahol nincsenek mágneses szemcsék ott már-már feketébe hajlóan sötét. 2 réteg.



904-193 MAGELLANIC CLOUDS
Szilvás, enyhén burgundis alap szilvás-levendulás mágneses részecskékkel és arany shimmer pelyhekkel. Hú de nagyon szép!
2 réteg.



904-202 SKY GARDENS
Fűzöld. Vele nem nagyon vagyok megelégedve, valahogy sokkal nehezebb volt megmágnesezni mint bármelyik eddig próbált Masurát, ráadásul a fedése is gyenge. Igaz a képeken ki tudtam hozni 2 rétegből, de szívem szerint a 3 réteget ajánlanám (vagy egy zöld krém lakkot alá).



904 - 191 GALAXY COLLISIONS
Szürke alap fehér-ezüst mágneses részecskékkel, pinkből lilába-kékbe-tealbe váltó shimmer pelyhekkel. A képeken főleg csak a kéket tudtam elkapni, de élőben (meleg fénynél) nagyon erősen jelentkezik a pink szín is. A hét elején ez volt rajtam 3 napig, nagyon szerettem.
A fedése nem a legjobb, 3 rétegben kentem fel, de mivel szürke az alapja és 3 rétegben szinte feketévé épül fel, ezért egy fekete krém alappal le lehet redukálni a rétegek számát.



904 - 182 MEHENDI
Vörös tónusú barna, arany shimmerrel.
2 réteg.


Szerintem nincs olyan mágneses lakk ami ne tetszene nekem, egyszerűen lenyűgöz a mozgásuk, de kifejezetten tetszik amiben shimmer pehely vagy shimmer van, azok még különlegesebbek mint a simák. Szerencsére a Masura rengeteg színben készíti ezeket a kis csodákat, úgyhogy mindenki találhat kedvére valót.

Instagramon (ITT) egyébként van mindegyik színről videó, bár nem a legszínhűbbek, mert telefonnal lettek készítve, de legalább a mágneses varázslat látszik valamennyire.

A masura.com-on megtalálható az összes stockist (ITT), köztük természetesen a Nailland-del.

Mit szóltok ezekhez a színekhez?
Melyik a kedvenc Masura mágneses lakkotok?

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek mind, egytől-egyig! A zöld és a sötétkék a kedvenceim, de a többire sem mondanék nemet (:

    VálaszTörlés
  2. A magellanic cloud a kedvenc!Be is szereztem!

    VálaszTörlés