csütörtök, január 26, 2017

Colors by Llarowe | Valentines 2017

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

 Én a CbL Valentin napi kollekciójáról meg nem mondanám, hogy ez az ihletése, és szerencsére ez így is van jól, ugyanis lettem volna gondban a cuki rózsaszínek, pirosak értékelésekor :D
A kollekció már elérhető a stockistoknál, a Colors by Llarowe honlapján pedig február 1-től kezdődik az előrendelés.


LET'S GET FREAKY
Lilás jelly alap kék-lila shimmerrel. Élőben lilásabb a színe mint a képeimen. Rögtön a Wind Chill jutott róla eszembe a 2016-os téli kollekcióból, de annak az alapszíne kékebb és a shimmer is kékebb benne. Viszont a Let's Get Freaky-nek jobb a fedése. És ez a jobb fedés abban merül ki, hogy 3 vastag rétegre volt szükségem... szóval elég jellys még így is.




YOU SEXY THING
Az egyik kedvencem a kollekcióból. Szilvás lila alap erős magenta-lila shimmerrel. Nagyon jól pigmentált, 2 könnyed rétegre volt csupán szükségem, egyáltalán nem csíkozódott. Most sajnos nem volt időm tesztelni, hogy mennyire fogják be a körmöt, de úgy tudom, hogy ez alá (is) kell némi színtelen alaplakk védőpajzsnak.




THAT LITTLE GREEN MONSTER
Középzöld lineár holo. Szeretem a zöldet, de valahogy ez most nem villanyozott fel. Persze csodaszép ha rásüt a nap, de így télen nem nagyon kötnek le a lineár holok :D
Szuperül pigmentált, 2 vékony rétegben fed, alaplakk ajánlott alá, mert elszínezheti a körmöt.



HEARTS ON FIRE
Igazi vörös holo. Sajnos a fényképezőm képtelen volt elkapni a holo effektet, pedig napfényben fotóztam. Különlegessége a lakknak, hogy enyhén fémes hatású az alap, így csodás mélysége van.
Nagyon pigmentált, 2 vékony réteget használtam. Erről tutira tudom (másoktól), hogy beszínezi a körmöt.



IT'S A GIFT
Lilás-kékes tónusú szürke jelly alap arany-vörös-pink shimmer pelyhekkel és zöld-sárga-narancs-vörös irizáló glitterekkel (többfajta méretben).
Rajtam 3 vékony rétegben épült fel teljesen, de rövidebb körmökön talán kevesebből is ki lehet hozni. A glitterek miatt egy picit érdesre szárad, úgyhogy mehet rá bőven fedőlakk.



WHO NEEDS LOVE?
Bogyós, mély orchidea lila erős lineár holoval, aminek kékes színe van. Csodaszép, ez a másik nagy kedvencem a kollekcióból.
Ennek is nagyon jó a pigmentáltsága, 2 vékony réteget használtam. Éppen ezért ezzel is nem árt az elővigyázatosság, alaplakkot kenjetek alá mindenképpen.


A lakkok már egy jó ideje elérhetőek a stockistoknál, köztük a Nailland-del, a CbL honlapján pedig február 1-től lesz az előrendelés.

Mit szóltok ehhez a színeiben szokatlan Valentin napi kollekcióhoz?

3 megjegyzés:

  1. A piros nagyon szép, még ha kevésbé holózik, akkor is.

    VálaszTörlés
  2. az elsőn kívül mindegyik elvarázsolt :O <3

    VálaszTörlés
  3. Ahhh.. a YOU SEXY THING annyira én vagyok! És még a neve is király! :D Ha egyszer véletlenül meg akarnál szabadulni tőle, légyszi gondolj rám! :D

    VálaszTörlés