csütörtök, december 15, 2016

Masura lakkok a Polishmolish.ru-tól

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

A Polishmolish.ru (előzőleg dopenails.ru-ként nevezett) webshop felajánlotta, hogy választhatok 4 színt az új Masura kollekciókból, én pedig természetesen nem tétováztam sokáig. A választásom (mily' meglepő) kékekre-zöldekre esett.
Most ahogy nézem őket, mindegyik lakk más finish-be tartozik, pedig nem volt szándékos. Mondjuk eddig csak mágneses lakkokat próbáltam a Masurától, úgyhogy a tudatalattim biztos ráállt a többi finishre :D


SWAN LAKE
Királykék jelly alap sok-sok ezüst holo glitterrel. Nagyon csilli-villi, sokkal szebben holóznak élőben a glitterek mint ahogy azt a képeim mutatják.
A formulája nagyon jó volt, könnyű felkenni, és 2 rétegben fedett, a legjobb pedig, hogy nem száradt érdesre, így 1 réteg fedőlakk elég volt rá.



 ON DEEP PATHS OF MYSTERY
Enyhén piszkos, hideg tónusú zöld alap holo pelyhekkel és holo csillámokkal.
Ezzel sem volt semmi gond, 2 rétegben fed, 1 réteg fedőlakk elég rá.
 


DELFT BLUE
Sötét királykék - élőben picit sötétebb mint a képeimen.
Az állaga inkább crelly, ezért rajtam kellett belőle a 3 vékony réteg, de rövid körmön szerintem kettőből is ki lehet hozni.



LIGHTHOUSE GOLDEN BEAM
Nagyon izgalmas, bevállalós mágneses lakk. Az alapja egy enyhén barnás tónusú szürke, amiben a fém (mágnesezhető) szemcsék sárgák, de van még benne pinkből lilába majd kékbe váltó mikropehely is. 
A lakk alapja egy picit alulpigmentált, de 2 vastagabb réteg elég volt. A mágneses lakkokat én úgy használom mint a sima lakkokat (tehát nem kenek alá fekete alaplakkot), felkenek 1 réteget, megmágnesezem (kizárólag cat-eye formában), várok amíg megszárad, majd ugyanúgy felkenek még egy réteget és azt is megmágnesezem ugyanolyan irányban mint az elsőt.
Itt most nem használtam fedőlakkot, de ha használnék, akkor a fedőlakk felkenése után is elővenném a mágnest, mert a fedőlakk feloldja az eddigi mágnesezést, és elcsúszik-elfolyik ez a szép cat-eye minta.


Mindhárom lakk nagyon tetszik, de a kedvencem a mágneses Lighthouse Golden Beam, mert nagyon egyedi színvariáció.

A Masura lakkok széles kínálata elérhető a polishmolish.ru honlapon, természetesen nemzetközileg is szállítanak. Az egész webshop angolul van, úgyhogy könnyű az eligazodás, az árak átváltásához pedig használhattok egy online valuta konvertálót.

Mit szóltok ezekhez a színekhez?

2 megjegyzés:

  1. Szerintem jó márka, Naillandnél is van. Nem drága, úgyhogy fogok még venni, egyelőre csak a Black Swan van még. A zöld és a mágneses szuper árnyalat!!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is a zöld és a mágneses tetszik legjobban, de főleg a mágneses, mert tényleg nagyon egyedi kombináció! Nem kizárt, hogy be fogom szerezni. (-:

    VálaszTörlés