kedd, december 13, 2016

Femme Fatale Cosmetics | December COTM: Festive Blithe

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

 A tegnapi ILNP lakkok mellé még választottam egy Femme Fatale lakkot is a Naillandtől tesztelésre, mégpedig az egyik decemberi "Color Of The Month" lakkot, a Festive Blithe-t.
Ez, és a másik decemberi COTM is irizáló glittereket tartalmaz, ami mostanában igen felkapott lett. A másik is nagyon jól néz ki, de nekem ott van helyette az Illyrian Polish Eleven, ami hasonlónak tűnik.


Teal jelly alapja van, és a már említett sárgás zöldből pirosba váltó glitterek, teal holo mikroglitterek illetve pink-lila shimmer pelyhek vannak benne.
Két rétegben nem éreztem az igazinak, ezért kentem rá egy harmadikat is. A sok glitter miatt egy picit érdesre szárad, úgyhogy legalább egy vastag réteg fedőlakkot megkövetel.


Tetszik, minden fényviszonyban van mit nézni rajta, bár azok a kis irizáló glitterek valahogy nem érvényesülnek annyira mint amennyire szeretném. COTM lakk lévén limitált, de még elérhető a Naillandnél. A másik, Tinsel Twinkles is megérdemel egy pillantást, a nőiesebb vonalat kedvelőknek az biztos jobban fog tetszeni.

Mit szóltok a nagy irizáló glitter lázhoz? Tetszik/nem tetszik? :)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon csillivilli, de legalább minden díszítés nélkül is jól mutat, a színe is szép.

    VálaszTörlés