hétfő, december 12, 2016

ILNP | kedvenceim a téli kollekciókból

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

Mindig nagy izgalommal várom az ILNP kollekciókat, most is tűkön ültem, alig vártam, hogy az első promóképek megjelenjenek róluk. Első körben három szín varázsolt el teljes mértékben, ezeket a Naillandnek köszönhetően ki is próbálhattam.



LOOKING UP
Enyhén kék tónusú szürke alap kék shimmerrel, holo pelyhekkel és fakó arany minipelyhekkel. Nagyon tetszik, jó sötét, a kék pedig csodaszépen látszik ha fény éri, árnyékban persze ne számítsunk ekkora kékségre mint amit a képeim mutatnak. Az arany pelyhek lehettek volna egy picit erősebb/sárgább színűek, mert eléggé elvesznek a sötét alapban.
Sajnos csak 3 rétegben épül fel foltmentesen.



Természetesen teljesen megihletett a lakk és a neve, ezért egy csillagos égboltot pingáltam rá ezüst lakkal és akril festékekkel. A rózsákkal körbevett félhold EZ alapján a kép alapján készült. 



FIR COAT
Smaragd zöld jelly alap holo pelyhekkel és zöldből lilába váltó mikropelyhekkel.Csodaszép!
3 rétegben az igazi.



CAESAR
Olíva tónusú barnás (vagy barnás tónusú olíva?) alap millió pici ezüst mikropehellyel és holo pelyhekkel. Rajtam inkább barnába hajlott, de eléggé fényviszony függő, hogy éppen az olíva vagy a barna erősödik fel benne. Néha még egyfajta antik arany/réz fény is megcsillan benne.
2 rétegben fed.


 Mindhárom szín nagyon tetszik, bár a Caesar-t tartom a legkülönlegesebbnek. A két téli kollekcióból nagyon izgatja még a fantáziámat a Cabin Fever, a Madison Ave és a Private Reserve, szerintem hamarosan megadom nekik magam :D

A Nailland egyébként ma kipostázta az ILNP előrendeléseket, úgyhogy aki előrendelt az hamarosan kézhez kapja a lakkjait, aki pedig lemaradt volna róla, az most bepótolhatja a rendelést, a két új kollekción kívül a bestsellerek készletfeltöltése is megtörtént.


 Mit szóltok ezekhez a színekhez?
Előrendeltetek valamelyik árnyalatból?

2 megjegyzés:

  1. A hold és a rózsák csodaszépek lettek, mint mindig. :)
    A Fir Coat tetszik a legjobban közülük. De engem idén a Cirque Colors varázsolt el teljesen a Facets-szel, úgyhogy csak abból a kollekcióból rendeltem elő 3 lakkot. No meg ha már tavaly kimaradt nálam, a Halcyont is...

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű nail art! Nekem nagyon tetszik az egész kollekció, ez a 3 szín is.

    VálaszTörlés