péntek, december 30, 2016

F.U.N. Lacquer | New Year 2017

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Kicsit megkésve hozom nektek a F.U.N. Lacquer újévi kollekcióját, ami...hát szerintem egyáltalán nem újévi/szilveszteri, és eddig még meg sem tudtam vele barátkozni, de mondjuk tavasszal biztos jobban fogom szeretni.
Hat színt kapunk, amiből az egyik (sötét lila Evening Gown) egy visszatérő árnyalat pár évvel korábbi kollekcióból. Ahogyan a színek, úgy a finish is nagyon eltérő, bár közös nevezőnek ott van mindegyik lakkban a holo :)


HAPPY PLACE
Az egyik kedvencem ez a középteal jelly lakk négyszög ezüst holo mikroglitterekkel és sárga-zöld-narancs-piros irizáló négyszög mikroglitterekkel (amilyen a karácsonyi kollekciós Jingle Bells-ben van). Sajnos elég rossz a fedése a hosszú körmeimen, a képeken 3 közepes-vastag rétegben látjátok.  



TIARA
Rágógumi rózsaszín gyenge lineáris holoval, nagyon nem az én színem. Ráadásul meleg, már-már korallos a tónusa, úgyhogy így még inkább nem nekem való.
Két rétegben kentem fel, de vigyázni kell vele, csíkozódhat, úgyhogy a második rétegnek egy vastagabbat ajánlok.



EVENING GOWN
Nagyon sötét lila lineáris holo. 
Jól fed, tetszik a formulája, 2 rétegben használtam.



MAGIC STONE
Enyhén piszkos (élőben piszkosabb, szürkésebb egy picit) türkiz alap holo pelyhekkel és holo csillámokkal.
Könnyű felkenni, 2 rétegben fed, nem szárad túl érdesre.



JUST DANCE
Sötét pink jelly alap holo pelyhekkel, holo csillámokkal és irizáló négyszög mikorglitterekkel.
Szuperül fed, 2 rétegben használtam.



UNICORN ISLAND
Lila jelly alap négyszög holo mikroglitterekkel és irizáló (sárgás zöld-piros) négyszög mikroglitterekkel. Imádtam az üvegben, de NAGYON jelly-s, 3 vastag réteget kentem, de látjátok, hogy mennyire átlátszik a szabadszél... :/ 
Kipróbáltam az Evening Gown fölött is 1 rétegben. 


Hát sajnos ez a kollekció nem érintett meg túlságosan, kettő közülük rózsaszín, sima lineár holokat ritkán hordok, a két jelly-vel meg meg kell szenvednem, hogy teljes fedést érjek el.
Azért remélem nektek jobban tetszenek ezek a színek/finishek és tudtok közülük mazsolázni még ha csak 1-1 árnyalatot is.

A kollekció holnap (dec.31) 16 órakor válik elérhetővé a funlacquer.com-on és a stockistoknál, mint pl. a Nailland.


BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK :)

2 megjegyzés:

  1. Aaaaj, pedig az Unikornis-szigetre pályáztam volna, de így már kimarad. Viszont a Magic Stone a Te képeiden tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Boldog új évet!! A te képeiden még a rózsaszín is tetszik, de az átlátszósak nem túl praktikusak. Drága lakk fedjen már két rétegben.

    VálaszTörlés