vasárnap, november 06, 2016

piCture pOlish | Mossy, Copper Field, Chillax

Read it in ENGLISH                                                                                                                              PR sample

 Lehetőségem nyílt tesztelni három piCture pOlish árnyalatot, a választásom pedig a Mossy-ra, a Copper Field-re és a Chillax-re esett.
A Mossy már a megjelenésekor elvarázsolt, ha nem jön ez a lehetőség, akkor meg is vettem volna magamnak, a Chillax-re és a Copper Field-re pedig nagyon kíváncsi voltam.


MOSSY
Csodaszép gazdag zöld szín, mohás tónusokkal. Holo pelyhek vannak benne, amiket a zöld alap enyhén aranylóra színez, így olyan, mintha belülről izzana.
2 rétegben fed.



COPPER FIELD
Kicsit féltem tőle, mert az ilyen rezes-aranyló árnyalatok nem mindig passzolnak a bőrszínemhez. Némelyik fényviszonyban ez sem az igazi, de többnyire egész jól mutat. Egész sok színt felvonultat, természetesen a réz az alapárnyalat, de aranyló, pink vagy nagyon enyhe zöldes tónusok is jelentkezhetnek fényviszonytól függően. A metálos alapban holografikus pelyhek is vannak az extra csilli-villiért :)
Rajtam 3 vékony rétegben fedett.



CHILLAX
Tavasszal/nyáron az egyik kedvenc színem ez az élénk türkizes/jáde árnyalat. Fényviszonytól függően hol kékebb hol pedig mentásabb/zöldesebb. Nagyon hasonlít a China Glaze Too Yaht To Handle-re, de a CG az kékebb, a PP-nek pedig klasszisokkal jobb a formulája.
A PP krém formulája az egyik legjobb, a Chillax sem kivétel, nagyon jól pigmentált, 2 normál rétegben fed.


A lakkok elérhetőek a piCture pOlish honlapján, vagy a stockistoknál, köztük a Nailland-del.


1 megjegyzés: