péntek, április 01, 2016

Moo Moo's Signitures | Yellow Hare, Blooming Backyard, Unicorn Bubble

ENGLISH version

 A szingapúri Moo Moo's Signitures márka jóvoltából kipróbálhattam pár lakkot, ezek közül hoztam ma hármat, amik elég frissek, kb. 1 hete kerültek fel a webshopba. Egy krém finish és két glitteres fedőlakk következik, mindhárom tökéletes tavaszra.



 A Yellow Hare neon sárgának van írva a honlapon, hát szerintem se nem sárga se nem neon, viszont csodaszép! A színe erősen zöldes, a sárga és a zöld között áll, egyik színt sem lehet 100%-ban rámondani, illetve fénytől függően hol ez, hol az érvényesül benne jobban. Van benne egy kis holo csillám és visszafogott mennyiségű ezüst pehely (az ezüst pelyhek az alaplakk pigmentáltsága miatt nem túl erőteljesek, épp csak megfűszerezik a finish-t). Pasztell-neonnak mondanám, valóban élénk szín, de korántsem neonnak. Nekem nagyon tetszik, imádom az ilyen sárgás zöldeket (vagy zöldes sárgákat)!
3 vékony réteget használtam, de szerintem 2 rétegből is ki lehet hozni.



 A Blooming Backyard tele van mindenféle formájú és színű glitterrel. Meg sem kísérelem felsorolni mik kerültek bele, de pasztell, félig átlátszó, metál és még holo (pl. pillangó) is van benne. Az ilyen mindent bele fedőlakkokat valaki vagy szereti vagy nem, nekem ez már a túl sok kategória, a következő Unicorn Bubble topper sokkal jobban tetszik.
A Yellow Hare fölé kentem, kb. 1 rétegben (itt-ott adtam még hozzá glittert ha kevésnek gondoltam). Elég folyékony maga az átlátszó lakk alap, de ennek ellenére nem kellett túl sokat keresgélnem. Persze egy kicsit igazgatni kell a glittereket a körmön, de nem túl vészes az eloszlatás. Akinek nagyon domború a körme annak talán gondja fog akadni a nagyobb alakzatokkal (virág, lepke) bár nem túl vastagok ezek a glitterek, 1 vastag réteg fedőlakk elég lehet.



 A Unicorn Bubble sokkal visszafogottabb, már ha egy ilyen glitter bomba visszafogott tud lenni. Az átlátszó alapban halvány, pasztell árnyalatokban pompáznak a glitterek, a meghatározó forma a kör, hatszög és a csillag. Ráadásként irizáló mikropelyhek is vannak benne, éppen ezért egy sötét, de nem fekete alapon akartam megmutatni (Sally Hansen Thinking of Blue).
Ebből is kb. 1 réteg került, ezzel jobban boldogultam mind elrendezés mind pedig "halászat" szempontjából. Nincsenek benne túl nagy glitterek, ezért domború körömre is ajánlom (nekem is ilyen van). 1 vastag réteg fedőlakk elég lehet.


A jövő héten is hozok még egy adag swatchot Moo Moo lakkokból, ezek már a meglévő, régi kollekció részei. A lakkok elérhetőek a márka webshopjában vagy Etsy shopjában.

Moo Moo's Signitures social media:

Hogy tetszenek ezek a lakkok?

4 megjegyzés:

  1. A sárga üde tavaszi-nyári szín, az nagyon jó, a glittereseknek meg nem én vagyok a célcsoportja, inkább a fiatalabbak, főleg az első nagyon gyerekesnek tűnik.

    VálaszTörlés
  2. Nem gondoltam volna, hogy a Unicorn Bubble ilyen jól fog kinézni sötét alapon! Nekem ő lett a kedvencem a három Moo Moo's lakk közül (, a mikropelyhek tették fel az i-re a pontot!) *-*

    VálaszTörlés
  3. hű ez a két topper nagyon ott van. *-*

    VálaszTörlés
  4. Aaannyira jó lakkokat gyárta MooMoo, már sokkal szemeztem, de nagyon érik hogy legalább egyet magamévá tegyek. Remélem még sokat tesztelsz nekik, lenne miből választani. :) (Glitteres lakkokat jó ideje nem kenek magamra, egyszerűen nem bírom elviselni a lemosásukat.)

    VálaszTörlés