szombat, április 09, 2016

Princess Plutonium


A Pretty Serious csomagba kaptam egy képeslapot is, ami Plutónium hercegnőt ábrázolta. Mint kiderült, minden PS rendeléshez csomagolnak egy képeslapot, ami gyakorlatilag gyűjthető, több verzió létezik (az enyém a 20-as számú volt). A márka rajzfilm figuraként megrajzolt leányzókkal reklámozza a lakkjait, a Post Apocalyptic Princess kollekció (teszt ITT) "arca" pedig Princess Plutonium, akiről konkrét lakk is el lett nevezve.
Nem is kellett több a fantáziámnak, a képeslap alapján (ami gyakorlatilag a lent látható kép bal fele) megfestettem Plutónium hercegnő fejét a Princess Plutonium nevű pink lakkra.
Az eredeti figurát Leigh Young tervezte.


Nincsenek túl jó pink akril festékeim, ezért kénytelen voltam egy kis lilával keverni, mert a haj körvonalai alig látszottak sima pinkkel. De legalább így jobban elüt az alapszíntől. A gyűrűs ujjamra (hogy ott is legyen valami) felfestettem a nevét írott és nyomtatott betűvel. A betűk festését nagyon kell még gyakorolni, na nem mintha az arc-ban nem lenne hiba...:D Kicsit off, de tervezek a GOT premierre egy újabb (rendes, realisztikus) portrét, de tényleg még csak a gondolata van meg, nem tudom kit/kiket kellene. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.

Összességében nem lett túl rossz ez a nail art, gyakorlásnak legalábbis nagyon jó volt. Ezt az alapszínt pedig rejtélyes módon még mindig imádom :D





5 megjegyzés:

  1. Itt is le kell írnom, hogy kurvamenő!
    GOT-tal kapcsolatban egy kicsit sötétebb, elvontabb manikűr érdekelne tőled. Talán a vak Arya-val. Nekem ő az egyik kedvencem.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes vagy! Nagyon várom a GoT-os manit, nagyon örülnék egy Tyrionos/Johnos maninak <3 ^_^

    VálaszTörlés
  3. De jópofa nail art :) ez a lakk annyira jó színű önmagában is, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Hihetetlenül jó lett, nagyon ügyes vagy! Nagyon jó ötleteid vannak. Nagyon örülnék a GOT maninak is, pl egy Daenerys-esnek. :)

    VálaszTörlés
  5. Na azota nekem sikerult vegre elhutnim a Jon Snow nail artig, ugyhogy egy ideig most nyugton maradok XD
    Tyrion?:D

    VálaszTörlés