kedd, április 05, 2016

Moo Moo's Signatures

ENGLISH version

 Jön a beígért Moo Moo Part II, 8 lakkal. Ezek közül 4 glitteres fedőlakk, a többi pedig shimmer-krém finish. A lakkok jelenleg is megtalálhatóak a márka webshopjában.



 El sem hiszem, de a Yeti-Moo lett az egyik kedvencem. Az üvegben a túl sok kategóriát súrolja, de a körmökön viszont nagyon megtetszett.


 A színtelen alap tele van holo csillámmal, ezen kívül irizáló glitter, és mindenféle alakú fehér matt glitter is van benne. Az irizáló glittereknek kell a szórt fény, napsütésben ők nem nagyon látszanak, a holóval pedig pont fordított a helyzet.
1 rétegben kentem fel fekete alapra. A nagyobb glitterekért párszor meg kell forgatni az ecsetet az üvegben, de viszonylag gyorsan ráakadnak. Kicsit sűrűbb a lakk, mivel tömve van glitterrel/csillámmal. A nagyobb virág/csillag glitterek elállhatnak a köröm felületétől ha nagyon ívelt a körmünk, de ha jó helyre helyezzük őket akkor nincs gond, 1 réteg fedőlakk nekem elég volt rá.



A Moo-struck nagyon, nagyon nem tetszik. Egyszerűen túl sok a kék, zöld, rózsaszín, piros és fekete glitter a lila alapban. Ráadásként ezüst pehely is van benne,a mi sajnos nem javít az összképen.


2 rétegben fed, a csillagok miatt 2 réteg fedőlakk kelleni fog, hogy kiegyenlítse a felszínt. Egyébként a glitterekért nem kell sokat halászni, de ha nem lenne elég a piros és fekete csillagokból, akkor manuálisan is ráhelyezhetünk párat, ugyanis egy kis zacsiban külön kapunk abból is ráadásként.



A Sherbetben főleg a barackos-rózsaszínes tónusok dominálnak, de van benne egy kis pasztell sárga és fehér glitter is. Az összes glitter matt. Pinkes-lilás rizáló mikropehely is van benne.


A glitterek között nincsen túlságosan nagy, így ívelt körműeknek is tudom ajánlani, 1 vastagabb rétegben kentem fel a China Glaze That's Shore Bright-ra. Indirekt fényben fotóztam, hogy jobban látszódjon az irizáló pehely. 1 vastagabb réteg fedőlakk elég volt rá.



A Bunny's Secret Garden egy pasztell menta krém lakk, gyenge holo csillámmal és barackos-pinkes shimmerrel. Nekem nagyon tetszik ez a kombináció.


A csíkozódás elkerülése végett 3 vékony rétegben kentem föl, félmattra szárad, úgyhogy fedőlakk ajánlott mindenképp. 



A Mona, The Moomaid a Sherbet kék/türkiz kistestvére: matt glitterek és kék-zöld irizáló mikropelyhek. Nagyon tetszik, szerintem sok színen szépen mutat (pl. nude, kékek, lilák, magenta)


1 vastagabb réteget kentem az Essence Love Is In The Air-re. Itt egyedül csak a nagy virágok okozhatnak egy kis gondot, 1 réteg fedőlakk elég volt rá.


 Az egyik kedvencem a Once In A Blue Moo-n. Élénk indigó kék, hihetetlen jól pigmentált, és zöldes-türkizes irizáló mikropehely van benne, amit a fényképezőgépem mindig kéknek lát, és sajnos most a képszerkesztő programmal sem tudtam megmenteni. Úgyhogy képzeljetek a kék pelyhek helyére egy kis zöldes-türkiz színt.


2 vékony réteget használtam, amint látjátok mattra szárad, de annyira tetszett így, hogy végül nem kentem rá fedőlakkot.



A Whisper A Wish szintén "két fényt" igénylő lakk, indirekt fényben a pirosan irizáló pelyheké a főszerep, direkt fényben pedig a holo glittereké.


1 réteg a Morgan Taylor Totally A-Tealing fölött. Nincs benne túl nagy glitter, de 2 réteg fedőlakk kellett rá.




A Des Roses Pour Toi egy enyhén piszkos, pasztell rózsás árnyalat, tehát nem az az igazi rózsaszín, hanem olyan...rózsás :D Gyenge holo csillám és nagyon pici rózsaszínbe-lilába-türkizbe irizáló pehely (sajnos ezt a kamerám nem nagyon látta).


Két közepes réteg kellett belőle, félmattra szárad, fedőlakkal lett fotózva.


Mivel ezek régebbi kollekciós lakkok, ezért már elérhetőek a Moo Moo's Signatures webshopban (ami úgy néz ki, hogy jelenleg offline), vagy az Etsy shopjukban.

Moo Moo's Signatures social media:

3 megjegyzés:

  1. A rózsaszín csodálatos!!! A kék és a zöld is tetszik, a glitteresek megint nem az én ízlésem, de a másik 3 szuper árnyalat.

    VálaszTörlés
  2. Kivételesen a glitteres lakkok most jobban tetszenek, de szerintem főleg azért, mert nagyon jó alapokat választottál hozzájuk. Nekem még a Moo-struck is tetszik, szerintem nagyon mókásan néz ki. :))

    VálaszTörlés